2777
2789
عنوان

جدایی ، بچه ، ارتباط با اقوام

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 19 پست
اینکه با پدرش بره جدا انتظار داشته باشن شما خودت بچه رو بیشتر ببری بذاری تنها اونجا مثلاً پدر درگی ...

دیگه طلاق گرفته یعنی تمام 

پدر و مادر بچه هم به خاطر بچه مجبورن همو ببینن 

هر کس هر طور دوست داره میتونه فکر کنه هر کس هر چی دلش میخواد میتونه بگه .....ما زندگیِ خودمونو میکنیم  😊
من خودم بچه‌ی طلاقم. خوشبختانه ارتباط ما به کل قطع شد چون خانواده ی پدرم و شخص خودش تمایلی به ارتباط ...

به نظرم مادر و بچه هرچي با اون خانواده كمتر در ارتباط باشن تنش كمتر و ارامش بيشتري دارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من داییم و زنداییم از هم جدا شدن ی بچه سه ساله دارن مادر بچه هم شاغله از وقتی دنیا امد مادر بزرگم بزرگش کرده الانم ک جدا شدن بچه رو دادن به مادرش  ولی وقتایی ک میره سر کار بیشتر اوقات بازم میاره پیش مادر بزرگم میذارتش رابطشونم خوبه هم با داییم هم مادر بزرگم تلفنی هم میحرفن با داییم ب خاطر بچه  واقعا موندم چ جور طلاقیه

از نظر قانونی که پدر حق داره بچه رو ببینه دیگه بستگی به اون داره که خونه مادر خودش ببره یانه اگه آدم ...

برای ما هنوز جدایی اتفاق نیفتاده اما با این روندی که داریم به زودی پیش میاد

چند وقت پیش با مادر همسرم صحبت بود و ایشون این خواسته رو مطرح کرد. که بچه باید زیاد ما رو ببینه تا از یادش نریم و بهمون عادت کنه.. اگر طلاق گرفتید باید زیاد بذاریش پیش ما.

همسرم با خانواده‌ش رابطه‌ی خیلی محدودی داره، برای همین از من انتظار دارن

به نظرم مادر و بچه هرچي با اون خانواده كمتر در ارتباط باشن تنش كمتر و ارامش بيشتري دارن

درسته کاملاً، منم اینو قبول دارم

اما اطرافیان خودخواه‌تر از این هستن که به فکر آرامش بچه باشن

فقط به فکر اثبات خودشون و پررنگ و بااهمیت نشون دادن نقش خودشون تو زندگی دیگران هستن!!