2777
2789
عنوان

تو رو خدا برای منم دعا کنید بچه دار بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم از ته دلم برات دعا کردم، مطمئن باش خدا حواسش هست 

میشه واسه بر آورده حاجت دل شکسته ام سه تا صلوات هدیه کنید به مادر پهلو شکسته ی اهل بیت (ع) خانوم حضرت زهرا (س)😖,من حاجتمو از خانوم گرفتم🙌🙌🙌🙌😍اگه دوس داشتی همون سه تا صلوات وبرای سلامتی نی نی تو دلم به ایشون هدیه کن 😘انشالله که شمام حاجت روا بشی 💕💕💞💞💋💋💋
دعا کنید  دیروز رفتم خونه دوستم تازه حامله شده بود اینقدر جلوم ادا  اصول در اورد ناراحت ش ...

درکت میکنم.تظاهر میکنم خوشحالم و عادی اما از درون حسرت میخورم.حالم خراب میشه.خدایا هیچکسو ارزو به دل نزار.من همیشه با دیدن بچه ای که پدرش نوازشش میکنه حسرت خوردم چرا من بابا ندارم . و حالا با دیدن مادری که بچش تو بغلشه این حسو دارم

منم بالاخره مادر شدم🤰💃

عشقم منم ۳ ساله منتظرم برای خدا معجزه هیچ کاری نداره انقدر رفتم دکتر هم خسته شدم هم پول کم آوردم خیلیا تو همین سایت با ختم و نذر امام رضا و امام حسین و بقیه ائمه بچه دار شدن سرگذشتشونو میخونم اشک تو چشام و مو ب تنم سیخ میشه من ختم بسم الله رو شروع کردن میگن خیلی حاجت میده امروز موعدمه ولی خبری نیست انشالله به زودی خدا تو دلت یه نی نی سالم بذاره و بعد از ۹ ماه بغلش کنی اگه خدا بخواد میشه.برات از ته دلم دعا میکنم.😘😘😘

پسرم همه دنیام 😘💋💕

منم ۶ ساله ازدواج کردم از اول میخواستیمو تا حالا نشده کسایی که من حتی پارسال عروسیشون رفتم یا بچه دارن یا حامله ان من اندرخم یه کوچه ام🤣

وقتی که در منی و نفس می کشم تورا😍دیگر کجای جهان تو را جستجو کنم👨‍👩‍👧‍👦🤩
عشقم منم ۳ ساله منتظرم برای خدا معجزه هیچ کاری نداره انقدر رفتم دکتر هم خسته شدم هم پول کم آوردم خیل ...

آره انتظار سخته من که روز به روز افسرده تر میشم

ان شالله همه بی بچه ها رو به آرزوی مادر شدن برسونه

نوشته هاتون رو که خوندم اشک تو چشمام جمع شد ان شاالله خدا به همتون نی نی سالم بده انقدشیطون باشه و شیرین که دیگه هوس بچه دار شدن به سرتون نزنه😍

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 
خیلی سخته آره تو فامیل فقط منم که بچه ندارم

اوووو تازه بعضیا همچین دعا میکنن انگار هزار ساله بچه ندارم ولی من محل نمیدم هر کی هم حامله میشه یا زایمان میکنه همچین با خنده و خوشی میرمو میام که نزارم بقیه حس کنن تو دلم چی میگذره!

وقتی که در منی و نفس می کشم تورا😍دیگر کجای جهان تو را جستجو کنم👨‍👩‍👧‍👦🤩