2777
2789

سلام خانما

تو خیلی تاپیکا میدیدم میپرسیدن کسی که یه لوله و تخمدان داره باردار شده بعدش یا نه؟

من اردیبهشت ماه خارج رحمی داشتم و لوله سمت چپم رو تخلیه کردن الان دو سه ماهه نمیشه گفت اقدام ولی ماهی یکبار یا دوبار ازاد بودیم امروز بی بی چک زدم و مثبت شد.خواستم به همه کسایی که مشکل منو دارن بگم که اصلا استرس نداشته باشن 

بدن ماها با بدن یه زن که لوله هاش هر دو سالمن هیچ فرقی نداره و نگران نباشن 

ان شاالله خدا براتون بهترینشو در نظر گرفته و به همه منتظر بچه سالم صالح و ارومو خوشگل میده 🤩😍

باید ببخشید که واضح توضیح دادم.

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا انشالله بهترینها را برات رقم بزنه.🌺🌺🌺🌺🌺

فدات بشم ممنونم همچنین شما 😍

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 
مبارکه  چند روز از موعدت گذشت مثبت شد؟

ممنونم ۷ روز

مباركت باشه براي منم دعا كن اونيكي لولت كاملا سالم بود؟

اره عزیزم لوله سمت راستم سالم بود 

چشم حتما 

ان شالله شماهم زود بیای خبر خوش بدی بهمون

مبارکه خب کوشیرینیش؟

ممنونم عزیزم شما جون بخواه 😍😘

مـــــــــــــبــاااااارکــــــــه😍

مرسی مهربون

صلواتم برات فرستادم