2777
2789

منظور از میکس چیه ؟

چه نوع فعالیتیه ؟

وزن اولیه ۷۰      هدف اول  ۶۵    هدف دوم ۶۰    الانم  ۶۵ کیلوام    به هدف اولم رسیدم    من میتونم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میکس یا سی ایکس🤔

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

اگه منظورت سی ایکس هستش من میرم

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

یه جلسه برو‌ببین چیکار میکنن

من یجار رفتم تو تهران برای ثبت نام کراس فیت

دیدم فیتنسو اسپینینگو مخلوط زدن بهش گفتن کراس فیت بعد هرکی کراس نمیخواست فقط فیتنسشو شرکت میکرد

اونم چه فیتنسی در حد کاملا مبتدی🤣🤣🤣🤣

🧚‍♀️
سی ایکس چیه

یه نوع ورزشه که باکش پیلاتس کارمیشه وبادستگاه کارنمیکنی ورزش سختیه که هم فرم دهی هستش هم نابودکننده شکم وپهلو

یه نوع ورزشه که باکش پیلاتس کارمیشه وبادستگاه کارنمیکنی ورزش سختیه که هم فرم دهی هستش هم نابودکننده ...

اها. مرسی 

شاید سی ایکسه . ولی به من گف میکس 

وزن اولیه ۷۰      هدف اول  ۶۵    هدف دوم ۶۰    الانم  ۶۵ کیلوام    به هدف اولم رسیدم    من میتونم   
یه نوع ورزشه که باکش پیلاتس کارمیشه وبادستگاه کارنمیکنی ورزش سختیه که هم فرم دهی هستش هم نابودکننده ...

راحت وزن کم میشه ؟ 

اها. مرسی  شاید سی ایکسه . ولی به من گف میکس

ورزش میکس نشنیدم سی ایکس هستش وتی آرایکس

سی ایکس به اصطلاح موضعی کار میکنه که من به شخصه قبولش ندارم

من میخوام یه رشته ای باشه که وزن کم کنم