2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

389 بازدید | 66 پست

سلام دوستان چند وقت پیش تاپیک زدم ک نمیخوام برم خونه مادر شوهرم و خلاصه رفتیمو خواهر شوهر موذیم هم بود و سری هر ثانیه که وقت میشد میرفت پیش شوهرم فقط برای اینکه منو حرص بده و هر موقع هم پدر شوهرم میخواست باهام حرف بزنه سریع جلوشو میگرفت( کلا پدر شوهرم خیلی ناز میده) و من این موضوع رو تا دیشب هی خواستم تو خودم حلش کنم و اما نشد تا اینکه دیشب سر خواهر عوضیش باهم بحثمون شد و جمله ی همسرم کامل درست بود ک میگفت خواهرم اگه موذیو عوضیه ولی کارشو خوووب بلده ک بین مارو بهم بریزه و من کاملا پشیمونم که نباس عصاب شوهرمو بخاطر اون عوضی خورد میکردم حالا از دلش چطور در بیارم🙁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر بچه ای؟؟؟نباید میرفت پیش برادرش؟؟؟؟؟؟ادم میمونه چی بگه واقعا.... ازین ببعد جایی رفتین شوهرتو سلفون پیچ کن کسی نتونه نزدیکش بشه و از کنارشم جم نخور😐😐

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

فراموشش کن ، فدای سرت، گذشته ها گذشته

بازم تاپیک خواهرشوهر و مادرشوهر، اینجور تاپیک ها پربازدیدترین ها هستن

اینجور تاپیک ها هیچوقت هم نمیترکن، حالا بیا اسم اون شبکه استانی معروف رو بگو و درباره بی کفایتی مسئولان حرف بزن، تاپیک با خاک یکسان میشه

مرکز خرید کولر گازی و لوازم خانگی در تهران www.131313.ir
چقدر بچه ای؟؟؟نباید میرفت پیش برادرش؟؟؟؟؟؟ادم میمونه چی بگه واقعا.... ازین ببعد جایی رفتین شوهرتو سل ...

عزیزم من از اون دختره ی فضول دو بهم زن خوشم ن م ی یااااد

چقدر بچه ای؟؟؟نباید میرفت پیش برادرش؟؟؟؟؟؟ادم میمونه چی بگه واقعا.... ازین ببعد جایی رفتین شوهرتو سل ...

😂😂😂😂😂زن داداش منم میگه حق ندارن ب داداشم نزدیک بشن😂😂😂

تُ قدر مُطلق منی|آقااییم|
فراموشش کن ، فدای سرت، گذشته ها گذشته بازم تاپیک خواهرشوهر و مادرشوهر، اینجور تاپیک ها پربازدیدت ...

🤨 والا بخدا پربازدیدیش بخوره تو سرم من نمیخوام فقط این زنیکه نزدیک زندگیم شه همین

😂😂😂😂😂زن داداش منم میگه حق ندارن ب داداشم نزدیک بشن😂😂😂

اونوقت داداشت اومده اينارم به شما گفته؟! گفته زنم دوست نداره به من نزديك شين؟!🤯🤯🤯🤯

نيازارم ز خود هرگز دلي را كه مي ترسم در آن جاي تو باشد

اقا چ جوری بدتون میاد خواهر با داداش حرف بزنه؟مگ چی‌میگن یا من چون خواهرای شوهرم خوبن بام این حسو ندارم؟

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش