2777
2789
عنوان

بانک رسالت کسی وام گرفته

200 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها کسی تاحالا ازبانک رسالت وام گرفته؟سودش چجوریه؟بعداینکه شنیدم امتیاز داره یعنی هرچی بیشتر بزاری توبانک مبلغ وام بیشتره،چجوریاس؟

کنجد مامانی و بابایی خوش اومدی به زندگیمون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستان میدونین برای 20 تومن وام  .چقدر پول و چند وقت باید بزاریم تا وام بدن

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا

من ی وام فوری لازم دارم میتونم 50 تومن 3 ماهه بزارم ی جا بعد 20 تیا 30 تومن لازم دارم .قسطش مهمه برام از 700 بیشتر نباشه

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا

هر يك ميليون تومان در روز ٥٥٠٠ امتياز داره . مثلا اگر ٢٠٠٠٠٠٠٠ تومن بخواي بايد همينقدر امتياز جمع كني . كه ميشه ٣٦٣٦ امتياز . اگر ٢٠ ميليون تومن را ٦ ماه بخوابوني تو بانك تقريبا همينقدر امتياز جمع ميكنه

هر يك ميليون تومان در روز ٥٥٠٠ امتياز داره . مثلا اگر ٢٠٠٠٠٠٠٠ تومن بخواي بايد همينقدر امتياز جمع ...

اهان ، خدا کنه ، اخه دو روز دیگه میشه شش ماه که ما 20 تومن گذاشتیم ، راستی نتیجه اعتبارسنجی سر یه هفته طول میکشه برای نتیجه اعتبار