2777
2789
عنوان

كسي بوده كه

182 بازدید | 23 پست

سلام،دوستان تا حالا كسي براش پيش اومده كه يه دفعه اي زير دلش،يعني همون رحم،درد بگيره خيلي بدجور و بعدش هم حالت تهوع بياد و بالا بياره،من دو باره كه اين حالت برام پيش ميادش،خيلي مي ترسم،نمي دونم از چي هستش.

باردار هم نيستم،سابقه كيست هم ندارم،هر دفعه هم رفتن دكتر زنان چكاپ كردم،گفته مشكلي نداري.

ولي اين درده كه مي گيره انقدر بده،انقدر بده كه مرگ رو جلوي چشمام مي بينم.

چه موقع از سیکلت اینطوری میشی؟

بالاخره یه دلیلی داره🤔

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من این دردازلگنم شروع میشه تازیردلم اشکم درمیاد،ولی حالت تهوع وایناندارم استراحت میکنم خوب میشم،همیشه هم اینطوری نمیشم خیلی کم پیش میادموقع تخمکگذاریم اینجوریم

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

چه موقع از سیکلت اینطوری میشی؟ بالاخره یه دلیلی داره🤔

دفعه اول كه شدم اينجوري فكر كنم پريود شده بودم و تموم شده بود حتي،ولي اين دفعه نزديك پريودم اينجوري شد،تا حالا اينجوري اين درد نيومده بود اصلاً در زمان پريودم

سنگ كليه باشه،رحم درد مي گيره؟ فكر مي كردم كليه درد مي گيره

اره مامان منم همین فکرو میکرد هی میگفت من رحممه چه ربطی داره ولی وقتی رفت دکتر گفت سنگ حرکت کرده داخل مثانه گیر میکنه واسه همین فک میکنی رحمته که انقدر درد داره حالا شما یه سونو برو ولی خب احتمالا با اون دردیه داشتی دفع شده باشه

وای نگو همین امروز صبح این بلا سرم اومده حالت تهوع شدید

کمرم قفل شد از درد ن میتونستم بلند بشم ن بشینم واقعا مرگ و با چشمات میبینی نفس کم‌آوردم از درد

همین الانم کیسه آب گرمم رو شکممه

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله