2777
2789
عنوان

خانه پدری 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 38 پست

خوب گفتی ، مخصوصا گل هاش 

ولی الان من به خونه خودم عادت کردم ! دیگه میرم خونه بابام نمیتونم راحت بخوابم! پس باید جایی باشی که دلت خوشه حالا چه خونه بابات باشه چه خونه شوهرت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

.خونه پدریم مشکلی نیستا ولی اصلا ازین دخترا نیستم که کششون به خونه پدر وصله .

من فقط خونه خودم آرامش دارم .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
ینی امیدوار باشم ک این حس لعنتی رهام‌میکنه؟؟

من راهم دوره،خیلی اذیت میشم خیلی دلتنگ میشم😔پدرمم هفت ساله فوت کرده..

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
ینی امیدوار باشم ک این حس لعنتی رهام‌میکنه؟؟

وای آره من از یه ماه قبلش واسه مامانم ، اتاقم، حتی حموم خونه بابام غمباد گرفته بودم 

تا یه ماه بعد عروسی میرفتم خونه بابام حموم! از خونه خودم بدم میومد چقدم شوهرم اعصابش خورد میشد از دست من

ولی الان به اسرار میگه برو یه شب خونه بابات باش میگم اگه تو بیای میرم اگه تو نمیای تنها نمیرم دلم واسه شوهرمو خونم تنگ میشه !