2777
2789
عنوان

"قیمت انواع پوشک بچه"

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 50 پست
ببم  ساایز 4 میبندم قیمتش 45 تومن.توشم 34 داره

کیفیتش خوبه 

من 8ماهه مولفیکس میبندم ولی فکرمیکنم دیگه بصرفه نیست چون خیلیم بد شده هم زود باد میکنه همم بایه بار ادرار بچه بو میگیره

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم فقط مهمونیا پوشک میبندم . الانم سعی میکنم از کهنه بگیرم کلا.

پسر   کهنه حساسیت داشت  عفونت گرفت. وقتی کهنه رو باز میکردم از توی کهنه گاز میزد بیرون. دیگه کهنه نکردم  الان مای ی  می‌بندم

من بهت احترام میزارم شما هم احترام من رو نگه دار

کهنه تنظیف زرد رنگ خریدم و برش دادم و محافظ کهنه میذارم روش و میبندم با پلاستیک 

بعد عوض کردم محافظ رو میندازم و کهنه رو راحت میشورم چون رنگشم زرده اصلا لک نمیکنه و زشت نمیشه

خدایا هر جایی برای نوشتن باشه مینویسم شکرت چون از شکرگذاری تو معجزه ها دیدم
آره اتفاقا منم همینکارو میکنم پولی که آدم بخواد بده پوشک بچه خرابکاری کنه بندازی دور بجاش ی چیز خوب ...

اره اصلا دیگه بصرفه نیست منم دیگه دارم میرم تو فاز کهنه

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
کهنه تنظیف زرد رنگ خریدم و برش دادم و محافظ کهنه میذارم روش و میبندم با پلاستیک  بعد عوض کردم ...

بابا شما کارت درسته همش به این فکر میکردم بعدا بچه دار شدم اگه خواستم کهنه بذارم براش چیکار کنم فقط این پلاستیکش رو از کجا میخری عزیزم؟دارو خونه؟

الهی که ۹ ماه دیگه بغلم باشی 
کهنه چطوری میبندی عزیزم؟من همیشه این سوال بوده برام یه بچه رو چطوری کهنه میبندن که بی تربیتیش نزنه ب ...

خیلی راحته بالا توضیح دادم فقط پلاستیکش رو باید سایز بزرگ بخری و کناره های رونش رو خوب تا کنی به داخل 

بعدشم بچه که خرابکاری کرد فوری عوضش کنی که نزنه بیرون

مولفیکس سایز۲ک گمونم ۵۵تایی هست رو۶۸تومن میخریرم تاتفریبا۱۰رورپیش 

الان سلیز۳میبندم ولی مرسی ک بسته کوچکیکشو۲۲تومن بنظرم ک ۱۸تاس 

مرسی یکوچولوگرونترارمولفیکس هست ولی بهتره پشنش بلتدترخ چسبش خوبه مولفیکس چسبش شله زیادم جذبش خوب نیس منتهایکم نرمتده من براهمون میخریدم 

وخدایی که بشدت کافیست
بابا شما کارت درسته همش به این فکر میکردم بعدا بچه دار شدم اگه خواستم کهنه بذارم براش چیکار کنم فقط ...

آره داروخونه داره 

اما از همون اول سایز بزرگ بگیرین که راحت باشه

کیفیتش خوبه  من 8ماهه مولفیکس میبندم ولی فکرمیکنم دیگه بصرفه نیست چون خیلیم بد شده هم زود باد ...

من قبلا مولفیکس میگرفتم ولی ز وقتی گران شده مای بی بی میگیرم. خیلی خوبه راضیم. یه وقتایی پسرم رو از صبح تا شب عوض نمیکنم ولی پس نمیده. بعدشم سایز۴ مای بی بی اندازه سایز ۵ مولفیکس هست. بچه راحتره

من بهت احترام میزارم شما هم احترام من رو نگه دار
کهنه چطوری میبندی عزیزم؟من همیشه این سوال بوده برام یه بچه رو چطوری کهنه میبندن که بی تربیتیش نزنه ب ...

من پارچه میذارم توی شورت چسبی لاولی.شورت دکمه ای ها زیاد حوب نبودن

خیلی راحته بالا توضیح دادم فقط پلاستیکش رو باید سایز بزرگ بخری و کناره های رونش رو خوب تا کنی به داخ ...

اوخیییی فکرشو که میکنم خرابکاریش میزنه بیرون دلم قنج میره الهییییی

الهی که ۹ ماه دیگه بغلم باشی