بچه ها کسی تاحالا میکرو بلیدینگ کرده؟و ایا راضی بوده؟
کسی ازش چیزی میدونه ؟
باعث ریزش ابرو نمیشه؟
*خدایا ممنونم ازت واسه اینکه همیشه کنارم حضورت ثابت و پررنگه ..این تو نیستی که ازمن دورمیشی ،، حضور منه که گاهی کمرنگ میشه و منم که ازت دور میشم * => واسه زودتر خوب شدنم یه صلوات بفرستین😇 <=
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
*خدایا ممنونم ازت واسه اینکه همیشه کنارم حضورت ثابت و پررنگه ..این تو نیستی که ازمن دورمیشی ،، حضور منه که گاهی کمرنگ میشه و منم که ازت دور میشم * => واسه زودتر خوب شدنم یه صلوات بفرستین😇 <=
عزیزم باید پیش بلدش بری.. نه نمیشه دوستای من انجام داده.. انقدرم قشنگه. البته من خودمم تاتو کردم و راضیم. این تاتوکار ما رنگاش میگه معدنیه برای همون نمیریزه ابرو حتی یجاهایی باعث تحریک و رشتم شده. بخوای شمارشو میدم
والا اونایی که رفتن تو سالن ازشون فکر کنم350تومن اینا گرفته ولی اونایی که میره خونشون میدونم کمتر میگیره یعنی میره خونه مشتری.. از دوستم گرفته280تو خونه
این اکانتم جدیده ..تازه عضو شدم یه اکانت دیگه داشتم هرکار کردم دیگه بالا نیومد 😞