سلام ، من واقعا نمیدونم حتی چطور تایپش کنم اما از اونجایی ک انسان جایز الخطاست وشاید برای بیشتریا پیشاومده باشه میخوام بگم من یه مدتی میل جنسیم بسیار کم شده بود اتفاقی یه کانال غیر اخلاقی پیدا کردمو از روی کنجکاوی دوتا کلیپ باز کردمو حتی کاملم ندیدمشون خداشاهده خوشم نیومد وحس خوبی نداشتم! یادم شد از حافظه تل پاکشون کنم بعد دوهفته شوهرم توی کلیپها دیدشون وبدترین فکرا رو راجع ب من کرد واقعا سرخوسفید شدمو خجالت کشیدم چون ایشون بیش از حد حساس و بقولی بددله...با اینکارم بشدت ناراحت شد با اینکه من برای رابطمون همچین کاری کردم اونم کاری ک ممکنه برای بیشتریا حتی عادی باشه اما اصلا هم منظورم این نیس ک کار درستی انجام دادم نه اما خب از روی کنجاوی بوده
چن وقت بعدش حدود یک ماه دوباره تو گوگل داشتم مطلبی راجع ب چهارشنبه های سفید سرچ میکردم ک سایتی اومد بالا منم از کنجکاوی واردش شدمو گاهی ک حوصلم سر میرفت داشتانهاشو میخوندم...نگو بعد چن وقت ایشون برن سرچ گوگل منو در بیارن و سایت روببینن با اینکه من همه رو پاک کرده بودمو فراموش کرده بودم ازش کلا... حالا ایشون بخاطر همین دومورد به من أنگ ناپاکی و هرزگی زدن و الان ک مشکلاتمون زیاد شده همش منم تحدید میکنن حالا بنظرتون با این دلایل ک تو دادگاه بگه میتونه همه چیزو ب نفع خودش تموم کنه و آبروی منو جلوی همه ببره؟ خدا بسر شاهده چیزی جز این دومورد نبوده ومن اصلا حتی فکر خیانت بسرم نخورده حتی اصلا این دوموردو خیانت نمیدونم اما ایشون مهر ناپاکی زدن ب من چیکار کنم!؟؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میخواد بگه زن من فیلم دیده؟؟؟یا مطالب چهارشنبه سفیده خونده😒..سر همین ۲تاچیز میخواین طلاق بگیرین😓
✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲 حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!! ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم.. نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر ✌🏻😏 ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾