2777
2789
شب و روز چشمم روشه فقط یه دقیقه حواسم پرت شد اینجوری شد با سر رفت تو آسفالت سرش کلی بخیه خورد چطوری ...

خدا رحم كرد

حالا ديگه خودتو سرزنش نكن بالاخره بچه ها تا بزرگ شن دل پدر مادرشون خون ميشه

ايندفعه به خير گذشت از اين به بعد بيشتر حواست رو جمع كن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شب و روز چشمم روشه فقط یه دقیقه حواسم پرت شد اینجوری شد با سر رفت تو آسفالت سرش کلی بخیه خورد چطوری ...

حالا دیگه بخشیدن یا نبخشیدن تو مهم نیست سعی کن دیگه ازش غافل نشی کمترم گوشی بگیر دستت...الانم گوشیو بزار کنار چون احتمالا تاپیکت پربازدید شده و کلی پیام و نوتیف میاد برات ج بدی به همه یا بخونی کلی وقتتو میگیره الان فقط از دکتر بپرس چجوری بخیه ها رو بشوری که عفونت نکنه و ....

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
بچه ی ده ماهه بخیه خورده هنوز بیمارستانی بعد داری تاپیک هم میزنی والا خوشبحالت چه دل بزرگی داری دختر ...

عزیزم از بعد از ظهر تا حالا صد بار مردم من فشار زیادی رومه از یه طرف حرفای بقیه و شوهرم بطرف بچم نابود شدم

حس آزاد دخترانه را به مهر مادری دادن بزرگترین ایثار یک زن است💙💙

یعنی الان با این حال بچه ت و با این حال خودت اونم وسط بیمارستان اومدی تاپیک زدی که از حرف شوهرت ناراحتی!😐

دوربین مخفیه؟!!!😐

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
حالا دیگه بخشیدن یا نبخشیدن تو مهم نیست سعی کن دیگه ازش غافل نشی کمترم گوشی بگیر دستت...الانم گوشیو ...

همه چی و گفته بهم فردا میبرم خونه اگه بهتر شه..خدا این پربازدیدو لعنت کنه هرکی میاد یه درد دل کنه کلی بهش انگ میزنن

عزیزم از بعد از ظهر تا حالا صد بار مردم من فشار زیادی رومه از یه طرف حرفای بقیه و شوهرم بطرف بچم ناب ...

قرآن بخون هم خودت اروم میگیری هم انشالله بچه ت زوتر خوب میشه

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
حرف کسی برام مهم نیست دوست من اومدم شاید یکم آروم شم از بعد از ظهر تا حالا درگیرم بزور خوابش برده

البته خب تصورت کردم که الان از روی ناراحتی اومدی اینجا که با چندنفر صحبت کنی و آروم شی ناراحت شدم از حرفم...ببخشید‌..

ان شاءالله چیزی نیست...

برای همه ممکنه پیش بیاد...فقط یه کم حواستو بیشتر جمع کن..بچه کوچیک واقعا ۴چشم میخاد مواظبت ازش

ب ارزوهایم قول رسیدن داده ام😍

منم شش سالم بود به در تكيه داده بودم خوابيده بودم يهو بابام رفت رو دست انداز در ماشين باز شد قل خوردم رفتم تو جوي آب😅

چون موقع دست انداز سرعت ماشين كم بود چيزيم نشد فقط يه كم سرم باد كرد

هنوز صحنه هاش يادمه

قرآن بخون هم خودت اروم میگیری هم انشالله بچه ت زوتر خوب میشه

مرسی واقعا ب دلداری نیاز دارم