2777
2789
عنوان

کمک

94 بازدید | 15 پست

روی پام مویرگای بنفش هس کمه ولی خیلی بدم میاد ازشون همش فک میکنم عیبه دوس ندارم کسی پامو ببینه تو مهمونیا همش جوراب شلواری زخیم میپوشم خیلی غصه میخورم

درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واریس دارید اگ نمیترسی زالو بنداز میره

ن نمیترسم ولی دارو گیاهی بهم گفت زالو واسه سنت خوب نیس جوونی خونت کثیف نیس ننداز واقعأ میره با زالو؟؟

درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii
شاید واریسه من پشته زانوم دارم

منم پشت زانوم دارم پامم درد میگیره فک کنم بخاطر این مویرگاس

ن نمیترسم ولی دارو گیاهی بهم گفت زالو واسه سنت خوب نیس جوونی خونت کثیف نیس ننداز واقعأ میره با زالو؟ ...

منم دارم دکترم گف زالو بنداز ولی من چون میترسم نرفتم

و اما...  ....  نیمه شبی من خواهم رفت.... ..!!!! از دنیایی ک مال من نیست!!!!!  از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند.....!!!!!!‼ 
منم پشت زانوم دارم پامم درد میگیره فک کنم بخاطر این مویرگاس

اره عزیزم منم پا درد دارم منتها همش پشت گوش میندازم بدتر شده

حــیـوانات هم مخلـــوقہ خداے من و تو هستند‌😊پـس ڪمے مهربانـــتر❤
ن نمیترسم ولی دارو گیاهی بهم گفت زالو واسه سنت خوب نیس جوونی خونت کثیف نیس ننداز واقعأ میره با زالو؟ ...

خواهرم ۱۹ سالشه حجامت ساقین کرد

حــیـوانات هم مخلـــوقہ خداے من و تو هستند‌😊پـس ڪمے مهربانـــتر❤
حجامت ساقین کن عزیز

متاسفانه بشدت وحشت دارم از خون

و اما...  ....  نیمه شبی من خواهم رفت.... ..!!!! از دنیایی ک مال من نیست!!!!!  از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند.....!!!!!!‼ 
حجامت ساقین کن عزیز

منم ۱۹ مرسی گلم از دکتر گیاهی باید بپرسم؟