2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن کودک

260 بازدید | 40 پست

سلام خانوما من دخترمو از پوشک گرفتم الان از شورت آموزشی استفاده میکنم بماند که نم پس میده خیلی با شورت معمولی فرق نداره ۲۳ماهشه خیلی  جیششو میگه فقط بازیگوشی میکنه و اکثر وقتا به شورتشو کثیف میکنه قبل از اینم یکی دو ماهی میشه جیشو یادش میدادم میبردم جیش میکرد باز میاوردم پوشک میبستم وقتی دیدم میفهمه جیش چیه یه هفته ست بازش کردم ولی زیاد نمیگه چیکار کنم بگه خسته شدم از بس شورت و شلوار شستم کسی تجربه ای داره؟

خواهش میکنم کمکم کنین چند وقت طول میکشه یاد بگیره؟

سلام عزیزم.حیف کاربری قبل ام ترکید..وگرنه کامل توصیح داده بودم.

من دو ماهه از پوشک گرفتم..فقط صبر و صبر..

من خیلی جایزه دادم.

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال من دو سال و دو ماهشه اوضاعم بدتر شماست هر وقت  دلش خواست میگه مثلا یهو نصف شب پامیشه میگه جیش دارم و واقعا هم داره میرمشرو صندلیش 

بعصی وقتام میدومم جیش داره مقاومت میکنه نه میگه نه میزاره ببرمش 

با چند نفر مشورت کردم گفتن هنوز به اون مرحله نرسیده فشار نیار بچه با بچه فرق داره

اگر به واسطه استفاده از کالایی فکر می کنید طبقه اجتماعی شما تغییر کرده است بدانید که یک تازه به دوران رسیده هستید.

ببین چی دوست داره مثلا من دخترم براش استیکر باب اسفنجی گرفتم بعد هرجیش پی پیش میدادم بزنه ب دیواردستشویی یا رنگ خریدم براش ک کلافه نشه اونجابشینه هم رنگ کنه رو سرامیک هم جیش کنه یا پی پی اولشم خودت هر۱ساعت ببرش 

من دختر کلا سه هفته طول کشید تا فهمید آخر شباهم میبردمش تاجیش کنه و اینک اصن یه بارم شب جاشو خیس نکرد فقط بعشی روزا ک درگیر بازی میشد زورش میومد بگه کنترلشو ازدست میدادو یکم شلوارشو خیس میکرد بعدش بدش میومد و سریع میومد میگف ک جیش دارم

سلام عزیزم.حیف کاربری قبل ام ترکید..وگرنه کامل توصیح داده بودم. من دو ماهه از پوشک گرفتم..فقط صبر و ...

حیف شد واقعا خیلی به تجربه هاتون نیاز دارم الان کامل یاد گرفته منم میگم جیش کن یا جیشتو بگو بریم مثلا چیزی رو که دوست داره میگم بهت میدم میفهمه چی میگم ولی تو دسشویی شیطونی میکنه همه جاشو آب میکنه فقط بعضی وقتا میشینه جیش میکنه وقتی میایم خنه چند دقیقه بعدش میبینم خرابکاری کرده