2777
2789

سلام خانوما ببخشید فردا سالگرد عقدمونه کیک خودمون میپزم ولی خامه فرم گرفته رو چطور بدون همزن برقی درست کنم؟؟؟؟؟؟  

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه عزیزم .برای خامه حتما باید از همزن برقی استفاده کرد .اگر نداری از گاناش استفاده کن .یک کیک ساده با گاناش

وزن قبلی 63 .وزن فعلی 59.مدت رژیم سه هفته .قد 160 .هدف اول 57 .هدف دوم53 .فقط کالری شماری و حلقه ....
نمیشه عزیزم .برای خامه حتما باید از همزن برقی استفاده کرد .اگر نداری از گاناش استفاده کن .یک کیک ساد ...

با گاناش درست کردم روش چطوری چیزی بنویسم؟؟؟

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘
حاضریشو بگیر بدون همزن شاید بتونی ولی اکه پودر بکیری بدون همزن نمیشه

پودر پیدا نکردم

با گاناش درست کردم روش چطوری چیزی بنویسم؟؟؟

شکلات سفید رو با استفاده از روش بن ماری اب کن .خیلی کم به اندازه نصف قاشق چایخوری توش روغن بریز که یه ذره روون بشه .بریز تو پلاستیک یک بار مصرف .گوشه پلاستیک رو مثل قیف یه سوراخ کوچولو کن و با اون روی کیک بنویس

وزن قبلی 63 .وزن فعلی 59.مدت رژیم سه هفته .قد 160 .هدف اول 57 .هدف دوم53 .فقط کالری شماری و حلقه ....
شکلات سفید رو با استفاده از روش بن ماری اب کن .خیلی کم به اندازه نصف قاشق چایخوری توش روغن بریز که ی ...

وااااااااااااااااااااااااااااااااااای مرسی خواهری فدات بشم مچکرممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم                 

با پودر که حتما باید همزن داشته باشی یا ازقنادی بگیر یا با پودر پسته پودر نارگیلی بنویس

اهان باشه

با پودر که حتما باید همزن داشته باشی یا ازقنادی بگیر یا با پودر پسته پودر نارگیلی بنویس

پودر پسته سخت میشه خواهری