2777
2789

؟؟؟؟؟

به امید اون روزی که دنیا بیایی و من محکم تو آغوشم بگیرمت و بیاد تمام لحظاتی که منتظرت بودم گریه کنم.فرزندم.
آسپرین برای اونایی تجویز میشه که سقط شون ناشی از ضعف خون‌رسانی به جنین بوده نه هر سقطی.

من دوتا سقط داشتم دلیلش هنوز معلع نیس دکتر برام آسپرین نوشت سقطام تو پنج هفته بودن

به امید اون روزی که دنیا بیایی و من محکم تو آغوشم بگیرمت و بیاد تمام لحظاتی که منتظرت بودم گریه کنم.فرزندم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوتا سقط داشتم دلیلش هنوز معلع نیس دکتر برام آسپرین نوشت سقطام تو پنج هفته بودن

آزمایش های انعقاد خون و ایمنی باید بدی 

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 
آزمایش های انعقاد خون و ایمنی باید بدی 

قرار شده اگه بعد این اقدام باردار نشم برم سراغ علت

من مشکل انعقاد خون دارم فقط اسپرین جواب نمیده باید امپول انوکساپارین هم بزنی روزی یدونه تا پایان بارداری. البته من ازمایش ژنتیک دادم بعد دکترم نوشت

برای ارامشم صلوات بفرستید. ممنون
اگر دکتر داده که حتما بهتر می‌دونه ولی برای دوتا سقط دکتر علت یابی می‌کنه بعد اقدام.

آزمایشهای خودمو شوهرم و وضعیت تخمدان و فولیکول هامو گفتم گفت آسپرین بخور اقدام کن و یجورایی مطمئن میگفت میگیره

من مشکل انعقاد خون دارم فقط اسپرین جواب نمیده باید امپول انوکساپارین هم بزنی روزی یدونه تا پایان بار ...

فعلا نوشته تا اقدام کنم باردار شم اگه شدم دیگه مراحل  و تجویزات بعدی با خودش

فعلا نوشته تا اقدام کنم باردار شم اگه شدم دیگه مراحل  و تجویزات بعدی با خودش

نه عزیزم با هر سقط بدن آدم ضعیف میشه حتما قبل اقدام برو آزمایشهای ایمنی و انعقاد خون رو بده اگر مشکل انعقادی داشته باشی باید آمپول هم بزنی اگر مشکل ایمنی داشته باشی سرم هم لازم داری 

این آزمایشها مهمه برای کسی که سقط داشته 

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 
انشاالله نی نی زود بیاد تو بغلت. توکل بر خدا

جوابا رو  خوندم بازم ناامید شدم پس چرا بی آزمایش برام تجویز رکرده ای خدااااااااااااا

نه عزیزم با هر سقط بدن آدم ضعیف میشه حتما قبل اقدام برو آزمایشهای ایمنی و انعقاد خون رو بده اگر مشکل ...

دیگه خسته شدم ای خدا این پنجمین دکتره گفت با آسپرین اقدام کن نشد میریم سراغ علتش...ینی بی فایده است خوردنش؟ حتی بهم گفت داروی کمک باروری هم نمینویسم برات چون وضعیت تخمدانا  و فولیکول هام اکیه

دیگه خسته شدم ای خدا این پنجمین دکتره گفت با آسپرین اقدام کن نشد میریم سراغ علتش...ینی بی فایده است ...

بله به نظر من قبل اقدام علت رو بررسی کن شما که باردار میشی چرا می خواهی بدنت رو در معرض استرس قرار بدی این آزمایش ها رو انجام بده برو پیش دکتری که متخصص سقط مکرر هست من یک سقط داشتم رفتم پیش دکتر عارفی همه این آزمایش ها رو برام نوشت درسته هزینه این آزمایش ها یک کم بالاست ولی ارزشش رو داره این آزمایش ها رو هر دکتر زنانی می تونه برات بنویسه ولی حتما به دکتر که سقط مکرر کار می کنه نشون بده 

دیگه خسته شدم ای خدا این پنجمین دکتره گفت با آسپرین اقدام کن نشد میریم سراغ علتش...ینی بی فایده است ...

خسته هم نشو 

خدا بزرگه فقط دکتر خوب انتخاب کن که وقتت رو هدر نده