2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بدون در نظر گرفتن شرایط بدنت فقط قرص تحریک تخمک گذاری میده و سونو والسلام  لتروزل 8 عدد 1 شب ...

ولی به من پشت هم دارو نمیده الانم چند ماهه که دارو نداده چون میگه اندازه تخمک خوبه نیازی به دارو نیست 

چون خیلیا دیر نتیجه میگیرن نا امید میشن 

خودمم سه ساله میرم پیشش حتی یه بارم باردار نشدم والان سنمم رفته بالا رفتم پیش یه دکتر دیگه گفته باید ای وی اف کنی و این سه سال وقتتو تلف کردی

به نظر من دکتر کومار اصلا مناسب برای تعیین جنسیت نیست و اصلا وقتتونو باهاش تلف نکنید 

اصلا ارزش برای بیماراش قایل نیست

به سلامتی مادر اصلا فکر نمیکنه

وهمش شمارو به خاطر سونو الکی روز تخمکگذاری که اصلا معلوم نیست با چه علمی مشخص میکنه الاف میکنه 

اگر کسی کلا باردار نمیشه 6 ماه حداکثر زمانی باشه که با این دکتر درمان میکنه اگه نشد حتما دنبال پزشکان به روز تری برید که چندین راه براتون داشته باشن نه اینکه فقط یه روش برای 1000 نفر داشته باشن

خودمم سه ساله میرم پیشش حتی یه بارم باردار نشدم والان سنمم رفته بالا رفتم پیش یه دکتر دیگه گفته باید ...

موافقم برا تعیین جنسیت خودم با چشم خودم سه نفرو دیدم نتیجه نگرفتن

سلام گلم من واسه تعیین جنسیت اونجا میرم دو جلسه رفتم .مطبش خیلی شلوغه ۷۰ درصدشونم بخاطر مشکل تنبلی ن ...

سلام میدونم از این تاپیک خیلی وقته میگذره 

شما از دکتر کومار نتیجه گرفتین؟منم دوتا دختر دارم میخوام برای تعیین جنسیت برم پیشش

میشه بیشتر توضیح بدین عزیزم؟ آی یو آی تعیین جنسیت کردین یا با رزیم؟

من رفتم پیش کومار، شاید بگم سه یا چهارجلسه یه برگه تغذیه داد، ک جگر و هویج و غذای شور و موز و.. گفت اینارو سه روز قبل از تاریخ سونویی ک بهت میگم بخور و بیا، من ب این برگه هم زیاد اکتفا نکردم و در کنارش گرمی های زیادی خوردم، هم خودم هم همسر، روز سونو بهم گفت یه فولی 17 سمت راست تخمدان داری امشب ساعت 5 صبح اقدام کن، دیگه بعد از اون پیشگیری کن، من اون روز 5 صبح بدون قرص ودارو اقدام کردم هیچ دارویی هم بهم نداد همون روز باردار شدم و خداوند بهم یه کاکل زری داد، من خودم میگم اول خدا بعد خدا بعدشم خدا، شاید دکتر هم نقش داشت ولی... ب شما هم پیشنهاد میدم اول توکلتون ب خدا باشه بعد برید پیش دکتر دستش سبک وبیمارهای زیادی رو طبابت و درمان کرده انشالله ک واسه شما هم بشه