2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ای خدا تا همین چند ماه پیش چقدر این تاپیکای تعیین جنسیت رو دنبال میکردم ، خاک تو سرم من احمق اونهمه خوندم و خوندم بعد درست برعکسشو انجام دادم ، از ترس اینکه دختر نشه بچم نمیزاشتم حامله بشم ، اونوقت درست شب تخمک گزاریم اقدام کردم ، ازونیکه میترسیدم شد 

متاهل هستم
آره ، خاک تو سرم ، اون شب خر گازم گرفت 

دور از جون . البته من اشتباه متوجه شدم فکر کردم شما پسر دوست داشتید و دختر شده. گفتم یعنی کارتون درست بوده. 

و خدایی که به شدت کافیست ... 
دور از جون . البته من اشتباه متوجه شدم فکر کردم شما پسر دوست داشتید و دختر شده. گفتم یعنی کارتون درس ...

ن۶ رژیم دختر داشتم فقط روزشو رعایت نکردم چقدر امید داشتم سرکه و بقیه چیزا اثرشو بزاره 

متاهل هستم
ن۶ رژیم دختر داشتم فقط روزشو رعایت نکردم چقدر امید داشتم سرکه و بقیه چیزا اثرشو بزاره  

پسرم خیلی خوبه .عاشقش میشی . من پسر ندارم ولی دو تا خواهرزاده دارم پسرن خیلی عشقن بخدا . قبل اونا من اصلا به پسر بچه ها علاقه نداشتم 

و خدایی که به شدت کافیست ... 
سلام دوستان من یه پسر ۱۲ ساله دارم دوست دارم یه دختر هم داشته باشم البته اگر خدا صلاح بدونه . دکتر ه ...

سلام من رفتم پیش ویجی کومار فعلا اقدام کردم ببینیم خدا چی میخواد.شما چیکار کردید بچتون پسر شد

سلام من رفتم پیش ویجی کومار فعلا اقدام کردم ببینیم خدا چی میخواد.شما چیکار کردید بچتون پسر شد

سلام عزیزم.دکتر کومار چطور بود؟خوب معاینه میکرد؟سوالو خوب جواب میده؟نوبت گرفتنش آسونه یا دیر به دیر نوبت میده.

تنبلی تخمدان دارم و میخوام باردارشم خیلی دنبال دکتر خوبم.نمیدونم  کومار خوبه یا نه.کاش جواب بدی

سلام عزیزم.دکتر کومار چطور بود؟خوب معاینه میکرد؟سوالو خوب جواب میده؟نوبت گرفتنش آسونه یا دیر به دیر ...

سلام گلم من واسه تعیین جنسیت اونجا میرم دو جلسه رفتم .مطبش خیلی شلوغه ۷۰ درصدشونم بخاطر مشکل تنبلی نازایی میان کارش ک خیلی خوبه انشالله ک منم نتیجه ی تعیین جنسیتشو ببینم .زنگ بزن مطب خیلی اشغال هستش ولی ب نظر من می ارزه تند تند شماررو بگیر تا گوشی و ورداره یه وقت بهت بده من ۲۵ آذر زنگ زدم واسه ۲ دی بهم وقت داد.هر کی اونجا بود خیلی راضی بود .همه نتیجه رو از اقوام و آشناهای دور نزدیک دیده بودن ک اومده بودن پیش کومار .و در اول توکل ب خدا