2789
عنوان

اگر دوباره از اون خانم بپرسم بازم دعوامون میشه آرومم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 39 پست
وا! كل عمرت ميخاي با شك زندگي كني؟؟ تكليف خودتو روشن كن دعوا راه ننداز ،چيزي رو حل نميكنه بدتر هم ...

عزیزم اگه با شک زندگی کنی میشی مثل زن ارسلان خان یا همون شازده بانوی عمارتمنظورم زن اولشه که بیخودی شک کرده بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بله گفتم اصلا اصلا راضی نمیشه به هیچ وجه

خوب میتونی باهاش اتمام حجت کنی مثلا بگی تا شنبه فکراشو بکنه چون شما دیگه نمیتونی با شک و تردید زندگی کنی و دلت میخواد یه زندگی سالم و آروم داشته باشی

چون ایشون باعث شک شده خودش هم باید برطرفش کنه

دیگه بحث رو همینجا تموم کن و هر چی هم.گفت ادامه نده و عادی رفتار کن

اگه تا شنبه پرینت نیورد با یه بزرگتر معتمد که ازش حساب میبره.صحبت کن

از طرف دیگه بشین پیش خودت فکر کن که چی اگه تهش فهمیدی بینشون خبری بوده میخوای چیکار کنی؟ میری مشاور ؟ میبخشی؟ طلاق ؟ 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
البته به غیر از این خانم یک خانم و 2-3 تا پسر جوان هم پیشش میان واسه کار گهگاهی فقط از یکیشون پرسیدم ...

وایی تورو خدا بیخیال ابرو دختر مردم بردی رفتی به بقیه ام گفتی یک درصد فکر کن چیزی نباشه بعد ببین چه قدر به ابروش لطمه زدی اگر شک داری شوهرت بگو پیرینت اس خودش بگیر چیکار داری به دختر مردم میخوای بری ابروش پیش داداشش باباش ببری واقعااااااکه بزار اگر ثابت شد بعد برو اه اه 

آره خب چطوری بدونم همش میگه چیزی نیست

من نمیخواستم تو اون تاپیکتون بگم.فکر میکنم شما خیلی سردبودن شوهرتونو بهش یاداوری میکنین.چندوقت بیخیال باشین و دراین مورد چیزی بهش نگین خودش کم کم پیشقدم میشه.مردها وقتی احساس کنن که نمیتونن خانمشونو ارضا کنن خیلی ناراحت میشن.ببخشیدها اینو میگم اون موقع الکی بهش بگین ارضا شدم تا اون خوشحال بشه که تونسته کاری برای شما بکنه.اینو تجربه کردم که گفتم.هروقت خوندین لایک کنین که پاک کنم.مرسی.