2789

کمکم کنید آروم بشم

یک دختر  25-26 ساله  بنام سحر 4-5 ساله پیش شوهرم کار میکنه الان نمیاد شاید ماهی 1-2 بار چون داره برای استخدامی میخونه

نمیدونم چرا شک کردم که با شوهرم رابطه داره

حتی اگر هم نداشته باشه بنظرم خیلی صمیمی بودن

یکماه قبل شوهرم یه عکس نشان داد با گوشی یهو اسمس سحر آمد منه ساده گفتم بیا پیام داده خانم فلانی بعدش گفتم نشان بده نداد و همان شب اصرار کردم کل اسمساتونو ببینم نشان داد اصلا اصلا و همان شب نصفه شب دوباره حالم بد شد

دعوا را انداختم گوشیشو اورد و نشان داد دستم خورد همه پاک شد!!!

همه اسمسای سحر را پاک کرده بود و صفر شده بود روانی شدم آنشب همش میگفتم چرا دستت به اسمسای من یا بقیه نخورده پاک بشه 1-2 ماه ازین ماجرا میگذره

همش میگه بخدا چیزی نیست البته تو این یکماه 5-6 بار بهش شک کردم و گفتم دروغ میگی برام ثابت کرد حتی یکبار خودم خجالت کشیدم که زنگ زد به یکی و ثابت شد کجا بوده

ولی امروز بازم الان فکرم دوباره اینه که چرا اسمسارو پاک کرده

هیچوقت به سحر شک نکردم چون سبزه است شوهرم سبزه دوست نداره البته فقط یکبار دیدم شاید الانم ببینم یادم نیاد ولی لاغر و باربیه

همش یاد اتفاقات مربوط به اون دختره میاد تو ذهنم کمکم کنید

و گرنه امشب بازم دعوامون میشه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ى بار درست حسابی پیگیر شو ک برات روشن شه قضیه.. . نکتع اینه ک اصلا شوهرت نفهمه تو پیگیری 

ینی دعوا تعطیل 

و اما...  ....  نیمه شبی من خواهم رفت.... ..!!!! از دنیایی ک مال من نیست!!!!!  از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند.....!!!!!!‼ 
ى بار درست حسابی پیگیر شو ک برات روشن شه قضیه.. . نکتع اینه ک اصلا شوهرت نفهمه تو پیگیری  ینی ...

چطوری؟

یه دلم میگه برم در خونه دختره یا برم با داداش صحبت کنم

وا! كل عمرت ميخاي با شك زندگي كني؟؟ تكليف خودتو روشن كن دعوا راه ننداز ،چيزي رو حل نميكنه بدتر هم ...

چرا بهش بر میخوره گارد میگگیره

میگم ثابت کن چیزی نبوده

وقتي شك كردي نبايد اسم خاصي رو مياوردي! قبح خيانت رو ميشكوني! منطقي باهاش صحبت كن خيلي آرووم اما ب ...

قبحش شکسته 

من خیلی حرفا زدم چون روانیم کرده این مرد فقط میگه چیزی نیست میگم دیگه نیاد همین

چطوری؟ یه دلم میگه برم در خونه دختره یا برم با داداش صحبت کنم

دم خونه دختره!!! اصلاااا 

خودتو كوچيك نكن

ميخاي كولي بازي دربياري مگه!! خيلي جدي رفتار كن

فكر كن 

خيلي فكر كن

مسئله ساده ايي نيست

اصلا إحساسي عمل نكن

شکت بیجا نیست ولی روشت برای برطرف کردنش اشتباهه

شوهرت وظیفه داره اعتماد سازی کنه با پاک کردن اس ام اس ها دچار اشتباه شده و حالا باید جبرانش کنه

شما دعوا نکن ، گیر نده ، کنکاش نکن ، صاف و رک به شوهرت بگو چند ماهه داری از این قضیه آزار میبینی و ایشون باید خودش یه چاره ای پیدا کنه اعتماد شما رو به دست بیاره

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید