2777
2789
عنوان

مامانای گل پسرای مشهدی بیاین لطفا

1915 بازدید | 11 پست

میخوام پسرمو واسه ختنه ببرم... تو مشهد یکی اسم "بسکابادی" رو زیاد شنیدم و یکی "بذرافشان" میشه اگه اطلاعی دارین بگین کدوم بهترن؟ یا اگه تجربه هرکدوم اینا یا جای دیگه رو دارین بگین ممنون میشم

من بردمش بیمارستان موسی بن جعفر،یه دکتر چاقی بود،همون بچمو ختنه کرد،خداروشکر مشکلی هم پیش نیومد

فقط اسمشو نمیدونم😓

میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔                   خداجونم تنهام نذار😢💔

من بذرافشان رفتم

ساعت ۱۰ شب همه کسایی که واسه ختنه میان جمع میکنه مثلا اگر ساعت۶عصر بری بگی برا ختنه میخوام بیام اسمتو یادداشت میکنه و میگه برو ساعت۱۰ بیا

بعد همه بچه ها با مامانا میرن تو اتاق که یک منشی دیگه هست . اون اتاق یک در داره به اتاق دیگه که دکتر کارشو انجام میده.به ترتیب کسایی که اسمشون یادداشت شده بچه شو منشی میگیره میبره تو اتاق دکتر که آمپول بی حسی بزنه

بعد بچه رو میاره میده بهت که شیرش بدی همین ترتیب هست تا بچه آخر.وقتی آمپول بچه آخرو میزنه بچه اول دیگه بی حس شده میبرنش اون تو و ختنه میکنن میارن میدن به مادر که باز شیرش بده.به همه مادرا هم میگن صبر کنین دکتر کارتون داره.بعد همه مادرارو جمع میکنه و راجع ب اینکه اگر عفونت کرد چکار کنین و شستشو چجوری باشه و اینا حرف میزنه.۲تا شربتم میده که آرامبخش و مسکنه.بعد هم که حلقه ختنه افتاد باید بری ببینش.

من که حلقه افتاد رفتم بهمون گفت مجاری ادرارش تنگه و باید عمل کنه.بعدش با هر دکتری مشورت کردم گفت اون عشق عمله و همه رو میگه عمل... یک دکتری هم گفت این اگر مجاریش تنگ باشه دکتر حق ختنه نداره.

من اردیبهشت رفتم ۳۰۰ دادم با بیمه۲۵۰ بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم پیش بذرافشان بردم.چهارده روزگی پسرم رو ختنه کردیم.روز پنجم حلقه افتاد.گفته که دو ماه دیگه دوباره بیارش تا ببینمش.یک پماد داده که این دو ماه بهش بزنم

تیکر تولد یک سالگی پسرم محمد
عزیزم نگفت واسه چی این پماد و‌دادن و بعد از دو ماه رفتین چی گفتن؟

پماد ان ان  داد.بعد دوماه هم بردم از لحاظ عفونت و این ها یک بررسی کرد و گفت سالمه همین 

تیکر تولد یک سالگی پسرم محمد
منم پیش بذرافشان بردم.چهارده روزگی پسرم رو ختنه کردیم.روز پنجم حلقه افتاد.گفته که دو ماه دیگه دوباره ...

سلام عزیزم ببخشید من میخوام ببرم پسرم پیش بذرافشان راسته میگن خیلی کثیفه و همه بچه هارو باهم ختنه میکنن چون سنش بالاس میترسم بترسه بچه

سلام عزیزم ببخشید من میخوام ببرم پسرم پیش بذرافشان راسته میگن خیلی کثیفه و همه بچه هارو باهم ختنه می ...

عزیزم این انتخاب خودته به نظر من کثیف نبود ولی سنش بالاست و زیاد جواب سوال نمیده