2777
2789
عنوان

بارداری

169 بازدید | 12 پست

سلام خانومایی که با وجود تنبلی تخمدان باردار شدین و در عین حال دوره هاتون نامنظم و طولانی مثلا دوماه بوده روز چندم بی بی چکتون مثبت شد یا لک لانه گزینی رو چه روزی دیدین؟ امکان داره روز پنجاه سیکل آدم لک لانه گزینی ببینه ؟ کسی اینطوری بوده ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله.کسی که نامنظم تنبلی تخمدان داره.کم کاری تیرویید هم دارم.

نه بعضی ها بدون تنبلی پریودشون نامنظمه. من تنبلی دارم الان پنجاه روز تقریبا از پریود قبلیم گذشته امروز صبح یکی دوتا لک دیدم دیگه نیومد از یه طرفم بعید میدونم که آدم روز پنجاه لانه گزینی داشته باشه . شما اون ماه که فهمیدین باردارین چند روز از پریود قبلیتون گذشته بود؟ علایم دیگه هم داشتین؟

6 ماهه ک با قرص پروژسترون پری میشم ک تا قط میکنم پری میاد ... الان 19 روزه پری عقب افتاده ِِ تاخیر دارم . بی بی منفیه

خدایا شکرررررت بعد ۴ سال بی بی چک مثبت شد ‌‌... دامن همه اونایی ک آرزوی بچه دارن سبز بشه . الهی آمین🥰