nilma مدیر استارتر عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 4192 عنوان تب و لرز در شیردهی.کمک کمک کمک 13768 بازدید | 17 پست سینه چپم در حد مرگ درد میکنه...نوکش تیر میکشهظهر هم توی خواب لرز رفت تو بدنم و الان کمی تب و سرگیجه دارم...استامینوفن خوردم ....دیگه چیکار کنم؟ واگیر داره اینا؟ بچم ۱ ماهشه واگیر نکنه😭😭😭 ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹) 1397/10/11 | 18:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nilma مدیر استارتر عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 4192 کسی نیست؟ کممممک ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)
mome عضویت: 1397/06/06 تعداد پست: 25627 قرص بروفن بخور اگه جایی از سینه ت آبسه کرده باز شهمنم یه بار تب لرز کردم خوب شدماگه ادامه داشت حتما برو دکتربروفن ضرر هم نداره اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
nilma مدیر استارتر عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 4192 قرص بروفن بخور اگه جایی از سینه ت آبسه کرده باز شه منم یه بار تب لرز کردم خوب شدم اگه ادامه داشت ح ... همون ایبروفن؟چند ساعت یکبار بخورم؟ ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)
بانو_جنگل عضویت: 1397/10/11 تعداد پست: 1635 اگه تب و لرز و درد سینه داری برو دکتر بهت انتی بیوتیک بدهرو سینت کلم سفید بذار التهاب رو بگیرهمن ۴ ماه پیش اینطور شدم می شه دعا کنین
Sarah.abc عضویت: 1395/12/04 تعداد پست: 220 کسی نیست؟ کممممک وایی نگو. منم گرفتارشممن دکتر میرم. تب و لرز شدید میگرتم.چرک خشک کن میدن بهم. سفالکسین. برو دکتر ازش،سوال بگیر اگه اسکالی نداره استفاده کن
nilma مدیر استارتر عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 4192 اگه تب و لرز و درد سینه داری برو دکتر بهت انتی بیوتیک بده رو سینت کلم سفید بذار التهاب رو بگیره من ... نمیتونم برم دکتر ...شوهرم نیست من و نوزادم تنهاییم.هوا هم سرررده ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)
بانو_جنگل عضویت: 1397/10/11 تعداد پست: 1635 شیرت رو حتما با شیر دوش بدوش.بدار خالی شه به دردش توجه نکن می شه دعا کنین
nilma مدیر استارتر عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 4192 به بچت کاری نداره. خودت از پا میفتی باز خدا رو شکرچون نوزاد زیر دوماه مریض بشه باید بستری بشه ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)
nilma مدیر استارتر عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 4192 شیرت رو حتما با شیر دوش بدوش.بدار خالی شه به دردش توجه نکن واااااای میمیرم بخدااااا.از اون سینه که درد داره بچه بخوره ایراد نداره؟ ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)
Sarah.abc عضویت: 1395/12/04 تعداد پست: 220 سینت رو هم خوب چرب کن. و ورزش بده. حمام گرم . و حوله گرمهم بزار رو سینت
nilma مدیر استارتر عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 4192 سینت رو هم خوب چرب کن. و ورزش بده. حمام گرم . و حوله گرمهم بزار رو سینت زخم نیستا فقط درد بدی داری انگشت بخوره هم درد میگیره ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)
بانو_جنگل عضویت: 1397/10/11 تعداد پست: 1635 نمیتونم برم دکتر ...شوهرم نیست من و نوزادم تنهاییم.هوا هم سرررده اولین فرصت برو .بچتو لباس گرم بپوشون یا پیش کسی بذار .من بی توجهی کردم خیلی سخت مریض شدم .کسی نبود یه لیوان آب دستم بده می شه دعا کنین
بانو_جنگل عضویت: 1397/10/11 تعداد پست: 1635 واااااای میمیرم بخدااااا. از اون سینه که درد داره بچه بخوره ایراد نداره؟ نه ایرادی نداره.ولی اگه سینه رو ندوشی یا به بچه ندی بدتر می شه می شه دعا کنین