2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بیمارستان انجام دادم دکتر افلاطونیان انجام داد. هزینش فک کنم ۴۰۰ تومن شد دفعه اول تخفیف داره . چن ...

با بار اول نتیجه گرفتین?  واسه کجاست این بیمارستان? با هزینه دارو و سونو شد اینقدر

هزینه داروهاتون چقدر شد. کدوم مرکز بودین. کی انجام دادین نتیجه هم گرفتین

من تو بیمارستان آرش انجام دادم..شنبه انجام دادم فعلا نتیجه مشخص نیست..داروها حدود سیصد تومن. عزیزم من یه تومن و اشتباه گفتم..چون ار برنامه حسابداریم دیدم با خرجهای دیگه بود...سیصد و خرده ای هم روز آی یو آی دادم. دو سه بار سونو و ویزیت ،حدودا 100تومن ..مجموعش میشه ششصد هفتصد تومن...ریاضیم خوب نیست😉😉😉

مربی بدنسازی✌️💪 اینستای من samira._jl... ارائه برنامه تمرین و تغذیه
من تو بیمارستان آرش انجام دادم..شنبه انجام دادم فعلا نتیجه مشخص نیست..داروها حدود سیصد تومن. عزیزم م ...

انشالله به حق مادرمون زهرا نتیجه بگیرین.

بیمارستان دولتیه?? واسه کجاست این بیمارستان

انشالله به حق مادرمون زهرا نتیجه بگیرین. بیمارستان دولتیه?? واسه کجاست این بیمارستان

ممنون عزیزم.  بیمارستان دولتیه...متوجه نمیشم مال کجاست یعنی چی؟

ممنون عزیزم.  بیمارستان دولتیه...متوجه نمیشم مال کجاست یعنی چی؟

بیمارستان رو میگم مال کدوم شهرستانه. دکتر به منم گفته آی یو آی انجام بده خواستم ببینم مرکز دواتی چقدر میشه هزینه اش و آدرس هم بگیرم

آها متوجه شدم. من تهرانم..این بیمارستان هم سمت تهرانپارسه..یعنی دقیق میشه خ فرجام...باز،سوالی داشتی ...

ببخشید میپرسم شما مشکلتون چی بود. چند روز دارو استفاده کردین?? ماهانتون منظم بود??

من ذخیرم کمه😢😢😢 مرتب پریود میشدم.  یازده روز سینال اف زدم...روز آخرش اچ ام جی..و دو روز بعدش ...

من تنبلی دارم و شوهرم واریکوسل. پریودمم نامنظمه. الان نمیدونم دفعه بعد که میشم که برم دکتر. شما تعیین جنسیتم انجام دادین??

من تنبلی دارم و شوهرم واریکوسل. پریودمم نامنظمه. الان نمیدونم دفعه بعد که میشم که برم دکتر. شما تعیی ...

نه بابا هرچی خدا خواست شکر....ایشالا مشکلت حل بشه..من این جا راضیم از برخوردشون...نسبتا خوبن ..دولتیه دیگه...هزینه دولتی هم همه جا یکیه فکر کنم..

ایشالا هرچی خیره پیش میاد.سوالی بود در خدمتم

نه بابا هرچی خدا خواست شکر....ایشالا مشکلت حل بشه..من این جا راضیم از برخوردشون...نسبتا خوبن ..دولتی ...

ممنون از وقتی که برام گذاشتین. انشالله خبر بارداریتون رو بهم بدین