2777
2789
عنوان

خاله ی مشکل دار

211 بازدید | 24 پست

سلام دوستان خاله ی من یه دختر دوسال از من کوچیک تر و یه پسر دو سال از من بزرگتر داره دفعه ی اول ک من ازدواج کردم همسر سابقم مربی بود و خالم به همین بهانه تا بعد طلاق یه سال تو خونش به این اقا مکان داد برای زندگی ک پسرشو ببره تو یه تیمی بماند ک این اقا ده میلیون ازش گرفت و بعدشم رفت اون ور اب و من اصلا از کار خالم خوشم نیومد و حتی برای عقدم اینبار اصلا دعوتشون نکردم ، حالا دختر خالم هی با دوستای شوهرم دوست میشه و میگه من فامیل خانم فلانیم و همش حرف مارو میزنه ، بنظرتون من باید چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب مادرتون نمیشه بهشون بگه ... بگه خواهر من کارت زشته و دخترت هم داری کار نادرستی انجام میده 

نه چون خالم کلا با مادرم زمین تا اسمون فرق داره برا خالم این کارا عادیه🤨

نه چون خالم کلا با مادرم زمین تا اسمون فرق داره برا خالم این کارا عادیه🤨

ای وااااای .... اینهمه پسرررر دختر خالت بره با اونا دوست شه چرا دوستای شوهر تووووو ....

حرف دایی یا پدربزرگ کسی رو نمیخونن ؟

ای وااااای .... اینهمه پسرررر دختر خالت بره با اونا دوست شه چرا دوستای شوهر تووووو .... حرف دایی یا ...

اگه مامانم به داییم بگه فقط روی خالم تو روی داییم بیشتر باز میشه کسی ک ی سال با ی غریبه تو ی خونه خیلی راحت و باز زندگی میکنه فک میکنی با حرف داییم عوض میشه!؟

اگه مامانم به داییم بگه فقط روی خالم تو روی داییم بیشتر باز میشه کسی ک ی سال با ی غریبه تو ی خونه خی ...

اره راست میگی ....

با خاله ات صحبت کن بگو زندگی شخصی هرکس به خودش مربوطه ... کارهای دختر شما هم به من مربوط نیست ولی چون با دوستای همسرم دوست میشه  این مورد همسرمو حساس کزده و داره مشکل ساز میشه واسه زندگیم 

اره راست میگی .... با خاله ات صحبت کن بگو زندگی شخصی هرکس به خودش مربوطه ... کارهای دختر شما هم به ...

اگه بگم بیشتر میکنن تا مشکل بزرگ تر شه اصلا نمیخواد زندگی کسی ارامش داشته باشه😔