2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام من این هفته نوبت گرفتم میخوام انجام بدم برای اولین بار اگر سوالی داری راجع به هایفو برو به آدرس ...

ممنون عزیزم

دلم گرفته از این طعنه های مردم شهر         چقدر خسته ام آ
سلام من این هفته نوبت گرفتم میخوام انجام بدم برای اولین بار اگر سوالی داری راجع به هایفو برو به آدرس ...

سلام شما هایفو انجام دادین . من میخوام انجام بدم مبترسم بی تاثیر باشه ؟

سلام میشه وقتی انجام دادید نتیجشو و اینکه درد داره یا نه و چقدر تاثیر داره اینجا به ما هم بگید

سلام میشه وقتی انجام دادید نتیجشو و اینکه درد داره یا نه و چقدر تاثیر داره اینجا به ما هم بگید

نتیجش همون لحظه مشخص نمیشه گفتن 3-4 ماه بعد نشون میده تاثیرش رو

بی حسی زدن برام ولی من کلا آستانه تحمل دردم بالاست   

سلام من انجام دادم ولی چند روز گذشته حالا نتیجشو بعد میام میگم اگه خوب یا بد بود چون 3-4 ماه بعد اثرش رو نشون میده

سلام. من خودم هایفو انجام دادم بعد چند ماه نتیجه خیلی خوبی داشت پوستم سفت تر شده و شفاف تر... حالا اگر می خوای اطلاعات بیشتری داشته باشی سایت تهران هایفو خیلی در این مورد توضیح داد اینم آدرسش https:/tehranhifu.ir

سلام مهلا جان من انجام دادم و راضی بودم ...از طریق سایت اقدام کردم هم خیلی راهنمایی کردن هم کلی اطلا ...

سلام عزیزم . ممنونم

دلم گرفته از این طعنه های مردم شهر         چقدر خسته ام آ

درباره هایفو یه نکته ای که هست، اینه که اگر خدای نکرده تصادف رانندگی داشته باشین، دیگه نمیشه جراحی کرد

به نظرم از دستگاه ویواسه بهتره استفاده کنیم

https://virgool.io/@skanpuyateb/تفاوت-ویواسه-و-هایفو-در-چیست-تفاوت-فناوری-های-جوانسازی-پوست-moffqi0t1fd1

من هایفو انجام دادم ۳۰ سالم هست و پارسال انجام دادم، تغییر که اصلا نکردم ، فکر میکنم اگر پوست پیر و شلی نداشته باشین حالت  پیشگیری داره فقط. وگرنه اگر فکر میکنید صورتتون رو لیفت میکنه اصلا.