2777
2789

من دوبار ی چیزای ترسنااکی دیدم تو خونه 😨😨😨

یه بار با خانواده توی هال نشسته بودیم یه کاسه کوچیک خالی روی میز بود. یهو شروع کرد جلو اومدن😲...خودش چندسانت اومد جلو...اول فک کردم اشتباه کردم...دوباره اومد جلوتر😨😨😢...گفتم نه بابا چیزی نیس حتما زیرش اب ریخته داره سر میخوره🤔🤔

اما وقتی کاسه رو برداشتم زیرش خشک خشک بود😐😲😲😨

هنوزم برام سواله اون کاسه چطوری تکون خورده؟؟؟

یه خاطره دیگه هم دارم ک بعدا میگم

شما هم بگید. ازین موجودات هس تو خونتون؟😂

The game is on....😏�🔎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما یه گلدون داشتیم گذاشته بودیم بالای کابینای اشپزخونه جایی بود که خیلی وقت بود که اونجا بود و تکون نمیخورد و افتادنش غیر ممکن بود😐عقب عقب گذاشته بودیم...شطرق افتاد خورد شد یعنی من و مامانم سکته کردیما مامانمم گفت حتما باد انداخته😐تابستونو باد؟😐میخواست نترسم ولی بدتر گرخیدم😑

شاید آن که جسارت عصیان دارد،شجاعت توبه نیز داشته باشد.شاید آنکه خدا مجال سرکشی داد،فرصت بخشیده شدن هم داده باشد!(برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین اگه دوست داشتین🙈💜)
اوایل همسرم منو میترسوند به راههای مختلف بعد که گفتن ترسیدنو لرزیدن یهویی خیلی ضرر داره دیگه نمیکنه ...

من ک خیلی ترسوام اگه کسی بخواد بدجور منو بترسونه قطعا سکته میکنم😄

The game is on....😏�🔎
اوایل همسرم منو میترسوند به راههای مختلف بعد که گفتن ترسیدنو لرزیدن یهویی خیلی ضرر داره دیگه نمیکنه ...

وای شوهر منم همینطوری بود اوایل منم کلی گریه میکردم از ترس

واسه خوشحالیش هر کاری میکنم."هـــر کــاری"  

من فقط يه شب فيلم ترسناك ديده بودم دره اتاقم باز شد، صداى دستگيره رو شنيدم اما هنوزم معتقدم توهمه🙃 واقعا باور ندارم ماورا رو همه چيز دليل علمى داره، مغز آدمو بدجورى گول ميزنه

من به جا به جا شدن وسایل توی یکی از خونه هایی که توش ساکن بودم عادت کرده بودم

فقط گاهی بلند میگفتم لطفا فلان وسیله رو بذار سر جاش

گفتنش ترسناکه ولی عملا چاره ای نداشتم و چون قران میخوندم نمیترسیدم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

ما یه گلدون داشتیم گذاشته بودیم بالای کابینای اشپزخونه جایی بود که خیلی وقت بود که اونجا بود و تکون ...

واای خدایا😲 حتما کسی که روی دیوار راه میرفته پاش گیر کرده😂😜

The game is on....😏�🔎

یبار بچه بودم فکر کنم چهار پنج ساله بودم.خونمون قدیمی چوبی بود.مامانم میرفت سرکار .یه بار صبح چشامو باز کردم دیدم چوب سقفون بلند شده نشسته.داشتم از ترس میمردم.وقتی مامانم اومد تا کی تو بغلش گریه میکردم.بخدا قشنگ یادمه چوبه مثل یه هیولا بود