2777
2789

شما چندساله برای بارداری اقدام کردین? مشکلتون چی بوده? آیا راضی هستین که از این روشا استفاده کنید??

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باردارنشدم ولی روش نوین چی هست حالا؟

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن

من این ماه میخوام حب مقوی باه و پمادرویان بوعلی استفاده کنم امیدوارم جواب بده .....

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن
منم تا اسفند ماه اگه باردار نشم باید ای یو ای بکنم خدایا چی میشه طبیعی باردار بشم ای خدااااا😢😢😢

انشالله تا اون موقع باردار میشی. چندوقته در اقدامی?? مشکلتون چیه??

مشکلتون چیه?? 

لوله چپم بسته بود این ماه بازش کردم بعدم یه کم تنبلی دارم ولی کلا شوهرمم مشکل داره مورفولوژی اسپرمش ۳درصده