2777
2789
عنوان

دورهمی عقدیا(برا ایده جهیزیه)

| مشاهده متن کامل بحث + 6379 بازدید | 346 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها اگ پدراتون پولومیدن دست خودتون ک بخرین یا مثلا یه بودجه ای واستون درنطر گرفتن من جای شما بودم مثل ۷۰ تومن ۱۰ تومن پس اندار خودم میگردم ۶۰ جهیزیه میگرفتم قرارنیست همه چیو شما ببرید واینک قرارم نیست جوری ببرید ک تااخر عمرشوهره هیچی واس خونه نخره یکم اقتصادی فک کنید البته من اینو روشو توفامیلای شوهرم دیدم خیلی کاره خوبی میکنن 

بچه ها اگ پدراتون پولومیدن دست خودتون ک بخرین یا مثلا یه بودجه ای واستون درنطر گرفتن من جای شما بودم ...

واقعا خوبه روششون.شوهر منم میگه بجای خرید جهیزیه پولشو بیار خونه بخریم به اسم خودت بعدا وسایلو کم کم میگیریم مامانم قبول نمیکنه

خدایا یهویی شکررررررررررررررررت
بستگی ب سلیقع و اشپزخونت داره...چ رنگیه کابینت و سرامیک اینات و یخچال و اینات؟

نمیدونم چون خودمون خونه نداریم احتمالا اجاره کنیم  

خدایا یهویی شکررررررررررررررررت
واقعا خوبه روششون.شوهر منم میگه بجای خرید جهیزیه پولشو بیار خونه بخریم به اسم خودت بعدا وسایلو کم کم ...

خونه خوبه به اسم خودت باشه اینا برا ادم به عنولن پس اندارمیمونه نه وسایل واینا دوسوا دیگ همشون ازبین میرن کل پول ادمم میره.من خودم ۱۲۰ جهیزیه گرفتم به خدا قسم مثل چی پشیمونم ک چی بشه الان یه قرون پس انداز ندارم واصلا حمایت مالی نقدی صفففرررررررررررر اه