2777
2789

خوب همه چیزو ک نمیشه با جزئیات توضیح داد اما منم مثل شما بودم و اینکه اینجا اصلا جای مناسبی نیست برای هرصحبتی ... حس میکنم وسط جمع نشستم 😅

این جهان کوه است و فعل ما ندا ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مشکل شمارو دارم هیچ وقت با دخول ارضا نمیشم اتفاقا واژنم به شدت هم تنگه فکر نمیکنم مشکل از اندازه واژن باشه .... فکر کنم نمیتونن نقطه جی رو پیدا کنن تو دخول ..... چندبار تو اینترنت  زدم ولی بازم کمکی نکرده .... پیش دکترم روم‌نمیشه بازگو کنم 😔😔😔😔😔😔

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]
خب من حس میکنم چیز شو هرکوچیکه شاید

فکر نکنم اندازه ربطی به این‌موضوع داشته باشه بازم بنظرم اگه میتونید با یه مشاور صحبت کنید من حقیقتا روم نمیشه برم برای این موضوع مشاور وگرنه خیلی دوست دارم

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]

استارتر من ماریانا دارم چند بار استفاده کردم واقعا تاثیرشو‌دیدم چیز خوبیه 

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯
مگه خشکش نمی کنن عین سیگار تو برگه بپیچن بکشن 😐😐😐😐

اون‌ماری جوانا هست

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯

استارتر ماریانا رو قوطیش توضیحات کامل استفادش و فایدشو نوشته که برا تنگی واژن خوبه و اینا پس به شوهرت نگو بخره من دوستم از مشهد برام اورد از عطاری ۴۰تومن 

بعدش اینم بگم ارضا شدن ربطی ب تنگی و گشاادی زن و کوچیک بودن الت مرد نداره فقط لذت رو کمتر میکنه 

ارگاسم شدن بدون دخول هم میشه از بیرون واژن

نمیتونم خیلی توضیح بدم

منم گرفتم  مثل کنار بود فله ای برو از عطاری خودت بگیر بابا من گفتم ماریانا داد بعد گفتم چجور استفاده کنم گفت یه قاشق با یه استکان اب بعد دوش واژینال هنوز استفاده نکردم.

چرا روت نشه چه اشکالی داره منم مثل تو بودم دیگ عادی شده برام این چیزا اونا کارشون اینه 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست.یادت باشه که استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه