2777
2789
عنوان

کی بیداره؟

1258 بازدید | 81 پست

اعصابم خورده خوابم نمیبره از چهار صبحه بیدارم، امشب شوهرم بعد چند وقت لطف کردن تشریف آوردن خونه بارانم ساعت ۴بیدار شد تا فهمید اون اومده کلی خوشحال شد بالشت و پتوشو برداشت رفت پیش اون بخوابه، حیف بچه من که دلش واسه این بی لیاقت بی شعور تنگ میشه، حیف این بچه که به همچین حیوونی میگه بابا، با تموم این اتفاقایی که افتاده باز بچم اون احمقو دوست داره

شده هی گم بشوی در خودت و دم نزنی؟!  من غریبانه ترین حالت دردم بخدا....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باباشه چه میدونه بیوفاست

تو هم از باباش چیزی تگو بزار دلش بهش گرم باشه ... دخترت گناه داره 

ان شالله شوهرتم خدا سر به راه کنه به زندگیش برای همیشه برگرده

🌷برای ظهور اقا امام زمان صلوات. اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 🌷
باباشه چه میدونه بیوفاست تو هم از باباش چیزی تگو بزار دلش بهش گرم باشه ... دخترت گناه داره  ا ...

انشاالله بمیره که هم من راحت شم هم بچه ها، این حیوون داره اینه بچه هامو خراب میکنه

من دارم اماده میشم برم سر کار.چرا ابان اومد

وزن اولیه۹۴ وزن الانم ۸۲ وزن هدف ۶۵...من تا عید یه خوشگل خوشتیپم...کربوهیدرات نشاسته نمی خورم...من ۷۷ کیلو شدم.من تا خرداد میشم ۷۰
بچه ست چه میدونه چه خبره فقط بابا میخواد حالا کجا بود این چندروز ول کرده بود رفته بود یللی تللی؟

نمی‌دونم واللا اگه تو میدونی کجا بوده منم میدونم