2777
2789
عنوان

داشتم دخترمو ميخوابوندم نميدونم چي شد....

| مشاهده متن کامل بحث + 4680 بازدید | 104 پست
نترس عه  اگه میترسی فقط لامپا رو روشن کن یه مادر باید قووووووی باشه پاشو پتو بذار رو بچت

بی حسی پاهم بره میرم حتما.‌عادت داره پتو رو میزنه کنار. بخاریم خاموشه.‌تنها توسالنه.

قل داداشش اومد وره دل من خوابید

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
بی حسی پاهم بره میرم حتما.‌عادت داره پتو رو میزنه کنار. بخاریم خاموشه.‌تنها توسالنه. قل داداشش اومد ...

اوهوم ولی نترس باور کن چنین چیری نی بیشتر این جیزا توهم ما آدماست

رفتنیم از جمعتون از این هوا از این دود و دم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اقا بیدار کن همسرتو عواقبشم با خودت  من تسلیم    

😊عزیزممم.

خودم میرم کم کم.‌کمی حالم خوش بشه😖

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

اسکرین شات گرفتم از دعا ولی نمیشه بفرستم هرکاری میکنم

واسه محفوظ ماندن از شر جن و انس از پیامبر

توی ملحقات یا حاشیه مفاتیح باب ۵ قسمت ۱۳

پرنسس نازم😍                                                       چی از خاک این دنیا میخوام وقتی که تو رو دارم😍❤❤ 

عجب چیزی🤔من یه مدت خیلی تو نخش بودم..ولی اخر فهمیدم موجوات غیر ارگانیک نمیتونن کاری کنن و ب انسان اسیب برسونن..چون خدا این اجازه رو بهشون نمیده..

جایی که عشق باشد،زندگی جریان دارد

من نمیدونم شرایطتون چجوری بوده اما فکر ترسناک نکنید شاید تاریک بوده خوب ندید یا خسته بودید اشتباه دید یا دخترتون مثل خواهر منه. خواهر من بعضی وقتا توی خاب چشاش نیمه باز میشن حتی مردمک چشاش تکون میخوره مثل ی آدم بیدار. منم باهاش شوخی میکنم بهش میگم پلکت کوتاه موقع خاب نمیتونی ببندیش نیمه باز میشه😑

اوهوم ولی نترس باور کن چنین چیری نی بیشتر این جیزا توهم ما آدماست

اره میدونم.انشاا...خدا حافظ هممون باشه. 🙏 من ذاتا بشدت ترسو هستم متاسفانه

افرین

😊🧡

خیلی هم قصه ها و چبزای ترسناکی خوندم ک نزدیک بود سکته کنم..ولی صبح ک از خاب پامشیم از ترسم کم میشد و باز ک شب میشد میترسیدم😰اخر ول کردم دیگ بهشون فک نکردم.. ادم دیوونه میشه فک میکنه

جایی که عشق باشد،زندگی جریان دارد
من نمیدونم شرایطتون چجوری بوده اما فکر ترسناک نکنید شاید تاریک بوده خوب ندید یا خسته بودید اشتباه دی ...

دختر و شوهره منم اینطورن.چشماشون ۷۰درصد بازه حین خواب

اره میدونم.انشاا...خدا حافظ هممون باشه. 🙏 من ذاتا بشدت ترسو هستم متاسفانه

عزیزم اگه تو گوشیت مفاتیح داری

برو تو ملحقات باب ۵ قسمت ۱۳

یه دعا واسه محفوظ موندن از شر جن و انسه از پیامبر

اونو بخون دیگه خیالت راحت باشه

پرنسس نازم😍                                                       چی از خاک این دنیا میخوام وقتی که تو رو دارم😍❤❤ 
2790
2778
2791
2779
2792