2777
2789
عنوان

کاهش وزن.ورزش رو چه کار کنم

177 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها

من در حال کاهش وزن هستم با تاپیک بامداد خمار عزیزم

چند روزه یه کم ب انگیزه شدم ورزش نمیکنم با دخترم وقت باشگاه رفتن ندارم میشه از تجربیاتتون در مورد کاهش وزن و ورزش بگید.راه نداره ورزش نکنیم؟

بگید خوشگلا تا من برم پیپی این دختره رو بشورم و بیام میبوسمتون

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا پیپی هم نمیگفتی میشدا

پیپی نکرده بود خوشبختانه😁

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
بامداد خمار جون انگیزه نمیده بهت عزیزم؟😕

چرا اتفاقا خیلی انگیزه میده بهم تابحال اینطور تو رژیم موفق نبودم

میخواستم تجربیات افراد دیگه رو هم بدونم

آخرشو لازم نبود حالا بگی ،میشه تاپیک  بامداد خمارم به من بدی

من مىخوام برم بدنسازي اگه البته اگه أرادهم ياريم كنه

از وقتي با نى نى سايت آشناشدم يادم نميام از ٢شب زودترخوابيده باشم 🥴🤕
آخرشو لازم نبود حالا بگی ،میشه تاپیک  بامداد خمارم به من بدی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2190705/زندگی-سالم-و-کاهش-وزن-بامداد-خمار-تاپیک-جدید?page=2619

من بچه رو بعد از ظهر می ذارم پیش همسرم بعد می رم باشگاه . البته خیلی سعی کردم و همه جوره فکر کردم تا خدا این راه رو پیش پام گذاشت . یه مدت تو خونه با ویدئو ورزش کردم یه مدتبا کالسکه پیاده روی . یه مدت صبح ها بچه رو هم بردم باشگاه وقتی یه سالش بود و الان این طوری

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

من بچه رو بعد از ظهر می ذارم پیش همسرم بعد می رم باشگاه . البته خیلی سعی کردم و همه جوره فکر کردم تا ...

کسی نیست بزارم پیشش دخترمو

برای پیاده روی هم هوا سرده الان با بچه کوچیک

مرسی عزیزم موفق باشی

سلام من برای عروسی خواهرشوهرم تو خونه با سی دی ورزش میکردم و یه کم هم برنج و نون رو کم کردم.اب کرفس هم خیلی میخوردم.تو عروسی خیلیا تعجب کرده بودن از لاغری زیادم.چون بچه شیر میدادم نمیتونستم رژیم سخت بگیرم.بعد از عروسی دوباره یه کم چاق شدم اما بازم شروع کردم