2777
2789
عنوان

کار شوهرم

237 بازدید | 14 پست

سلام دوستان.من شوهرم لیسانس مهندسی پتروشیمیه...ولی متاسفانه چون توشهر خودمون پالایشگاهی چیزی نیس و پارتی هم نداریم شوهرم تو یه کارخونه کارگره...من خیلی از این اوضاع ناراحتم همش میگم بریم عسلویه..شاید اونجاها بتونی بری سرکار ولی میگه من خودم قبلا خیلی پیگیری کردم تا اونطرفا اشنا نداشته باشیم و کسی پارتیمون نشه هیچکاری نمیتونیم بکنیم....واقعا خیلی از این اوضاع جامعه ناراحتم...😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من خواهرم رشته ی شیمی درس میخوند و رتبه ی برتر کنکور بود ولی بعد فوق لیسانس رفت خارج. میدونی چرا؟ چون گفت بدون پارتی کار براش نیست و دوستانش که پارتی داشتن همه راحت مشغول به کار شده بودن. الان رفته دکترا میخونه

در شب کوچک من، افسوس...باد با برگ درختان میعادی دارد...در شب کوچک من دلهره ی ویرانیست

لیسانس دانشگاه آزادم یکم زیاد شده بخاطر همین لیسانس دیکه ارزش علمی نداره ‌....

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍
عزیزم من خواهرم رشته ی شیمی درس میخوند و رتبه ی برتر کنکور بود ولی بعد فوق لیسانس رفت خارج. میدونی چ ...

باز خواهر شما تونسته بره خارج....ولی ماچی؟؟همش به شوهرم میگم بجا اینکه بری اینهمه هزینه کنی این رشته بدردنخور رو بخونی میرفتی کار میکردی...الان وضعمون بهتر بود

پتروشیمی جم استخدام داشت...حتما پیگیر باشید.جنوب زیاد نیرو پتروشیمی بر میدارن...سایت ایران استخدام پیگیر باشید

من این بارمحکم تر از قبل بلندشم..بیشتر تلاش میکنم..واین بار به هدفم میرسم  ...کاربری دوستمه...بیست تیر شده مال من...واسش دعا کنید
باز خواهر شما تونسته بره خارج....ولی ماچی؟؟همش به شوهرم میگم بجا اینکه بری اینهمه هزینه کنی این رشته ...

تو رو خدا سرزنشش نکن. واقعا تقصیری نداره. تازه اگه این مدرکو نداشت شاید همین کارم براش نبود. از لحاظ  روحی کمکش کن. پارتی نداره ولی تو رو که داره. من خیلی ناراحتم که خواهرم ازم دوره حس وحشتناکیه. اگه عدالت وجود داشت اونم الان اینجا بهترین کارو داشت

در شب کوچک من، افسوس...باد با برگ درختان میعادی دارد...در شب کوچک من دلهره ی ویرانیست

ای خواهر شوهر من انشاالله تا یک سال دیگه دکتراش رو میگیره(یکی از بهترین دانشگاهای کشور)الان میخوایم مغازه بزنیم.خودمم دارم فوق لیسانس میگیرم هیچی به هیچی.تو کشور ما هیچی سرجاش نیست آی حرص میخورم

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...