2777
2789
عنوان

لباس نوزادی چیا بگیریم

336 بازدید | 14 پست

سلام دوستان

پسر من اردیبهشت به دنیا میاد نمیدونم لباس چیا باید بگیرم

اگه میشه راهنماییم کنید که از هر چی چندتا و چه سایزی بگیرم(مثل رکابی،شلوار،شورت،زیردکمه دار...)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیر دکمه یا بادی خیلی خوبه پهلوهاش باد نمیخوره 

بستگی هم به سایز نی نی داره یه سه چهر تا بگیر از هرکدوم اگه میخوای.

دنیا که اومد باتوجه به سایز و شرایط هوا و اینها دستت میاد و دوباره میگیری.

از طرفی مجموعه لباس نوزاد میفروشن یه سری کامل از همشونه و از هرکدوم یکی دوتا

زمان زایمان منم اردیبهشت ان شالله بسلامتی هممون نی نی هامون رو بغل بگیریم  کدوم روزش وقت دادند

1هفته بامن تفاوت داری 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤

سایز صفر دو دست، مث زیر دکمه، آستین بلند و شلوار، بعد سایز یک هم دو دست ولی رکابی و شورت عینکی ش رو هم بگیر، سایز دو هم دو دست، سر همی از هر سایز یه دونه بگیر، ولی کلا اصلا سراغ لباس پاییز و زمستون نرو، بزار خودش و ببینی، ببینی ریزه یا درشت بعد بخر 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌

سایز صفر سه دست

سایز یک سه دست

سایز دو و سه هر کدوم دو دست بسته به بودجه تون 

زیردکمه ای سفید هم از هر سایز دو سه تا بخرین خیلی لازم میشه.

کلا رکابی و شورت تا یکسالگی استفاده نمیشه.

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...
زمان زایمان منم اردیبهشت ان شالله بسلامتی هممون نی نی هامون رو بغل بگیریم  کدوم روزش وقت دادند

۷_۸ اردیبهشت موقع زایمانمه،انشاالله به سلامتی زایمان کنید