2777
2789
عنوان

دیه اسیب عمدی

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 21 پست
قصاص؟یعنی چیکارش میکنن

یعنی کاری که با پای شما کرده با پاش میکنن ولی تصادف را نمیشه عمدشو ثابت کردسخته واینکه بعضی اسیب ها راهم نمیشه قصاص کرد احتمال زیاد دیه میبرن

آرزویت را برآورده می کند همان خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند....
خب اول اومد فحاشی کرد بعدگ سوارماشین شد گفت برو تا بسام به حسابت برسم.که سرکوچه بعدی دیدم ددره میپیچ ...

یعنی فقط مزاحم خیابانی بوده و هیچ شناخت قبلی ازتو نداشت 

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی کاری که با پای شما کرده با پاش میکنن ولی تصادف را نمیشه عمدشو ثابت کردسخته واینکه بعضی اسیب ها ...

اهان ممنونم.ایشالا که بتونم قابت کنم عوضی میخواست زیرم بگیره

اره.اول اومد تیکه بندازه باماشین راهمونو گرفت بعدم بقیه ماجرا

اثبات اینک میگین سخته ولی شکایت مزاحمت و فحاشیتون نتیجه میده 

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
ممنون گلم از راهنماییت نتیجه رو میذارم توی تاپیک

خواهش میکنم موفق باشین