2777
2789

دخترم 6 سالشه وزنش 16 کیلوعه خیلی ضعیفه ،اوایل خوب غذانمیخورد وحتی موقع شیردهی هم خوب شیرنمیخورد باعث شد وزنش افت پیدا کرد و رشدش کم شد،الان غذاخوردنش بهتره ولی بزرگ نمیشه خیلی رشدش کمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااای عزیییزم چقد لاغره

ببین من ازهرکی بچش لاغربوده بعدتپل شده پرسیدم چیکارکردی اینو گفت،گفت زینک خریدم از عطاری تا یه سال پیش ازغذا یه تیکه خیلی کوچولو دادم خورد البته اگه یه مدت دادی دیدی هنوز خبری نیس نا امید نشیا حداقل باید یه سال بدی بهش بخوره،حالا تو نت سرچ کن ببین درست گفتم بهت یا نه اخه مطمئن نیستم که گفت یه قاشق قبل غذا یاکمتر

منم ۷ سالم که بود ۱۷ کیلو بودم، مامانم میگه منو برده دکتر، دکتر هم گفته بچت سالمه، خیلی هم سرحال و خوبه فقط ریزه، ولش کن برای چی میخوای چاق بشه😁 

الانم ۳۲ سالمه و ۴۴ کیلوام، هیچ مشکلی هم ندارم، صحیح و سالم، اگر دخترتون کمبود ویتامین و مواد معدنی نداشته باشه مهم نیست چاق و لاعر بودنش، خودتون رو ناراحت نکنید

خیلی بردمش دکتر چقدرآزمایش دادم میگن سالمه دکترش آخرگفت خودتوخسته نکن این سالمه فقط جثه اش ریزه

پس کره بادوم زمینی بگیر صبحا بخوره. هر روز هم یه پیاله آجیل بده ۱ ماهه چاق میشه

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.