2777
2789

سلام 

من الان ۲۳ روز از زایمانم میگذره وقتی میخوابم سمت راست کمرم جوری درد میگیره ک نمیتونم از جام بلند شم 

دردش جوریه ک پاهای سمت راستمم انگار فلج کرده 

کسی مثل من بوده 😢

من مدرسه که میرفتم همیشه سرکلاس به این فکر میکردم پنکه سقفی بیفته کله کیا قطع میشه 😐😆

اره بعد یه مدت خوب میشی

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تادوماهم نمیتونستم صاف وایستم.شکمم جوری دردمیکرد ویچیزی مثل سوزن بود.فکرمیکردم قیچی چیزی ازاتاق عمل مونده توش.

رفتم سونوودکتر وبینتیجه بود.خودبه خودبهترشد.زایمانم وحشتناک بود.

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
خب خدارا شکر  مرسی گلم ک ج دادی 😙

گرمیجات زیاد بخور تا کمررت سفت شه

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 
تادوماهم نمیتونستم صاف وایستم.شکمم جوری دردمیکرد ویچیزی مثل سوزن بود.فکرمیکردم قیچی چیزی ازاتاق عمل ...

منم زایمان وحشتناکی داشتم 

من مدرسه که میرفتم همیشه سرکلاس به این فکر میکردم پنکه سقفی بیفته کله کیا قطع میشه 😐😆
میترسم زردی بچم برگرده 

والا دکتر متخصص بمن گفت خوردو خوراک تو اصلا تاثیری تو زردی بچه نداره

میترسم زردی بچم برگرده 

سلام .منم این دردو تجربه کردم.وای که اگه یه کم کمرم یخ می کرد دیگه خشک می شدم و از درد می خواستم فریاد بزنم.همیشه گرم نگهش دارید با یه لباس بلند یا بستن شال و....اگرم میشه حداقل غذای سرد نخورید.امیدوارم زود خوب بشین

سلام .منم این دردو تجربه کردم.وای که اگه یه کم کمرم یخ می کرد دیگه خشک می شدم و از درد می خواستم فری ...

ممنون عزیزم 

اره  والا دردش جوریه ک میخدای فریاد بزنی