2777
2789
عنوان

غیبت خانواده شوهر

227 بازدید | 9 پست

آقا من هرکاری میکنم رفتار خانواده شوهرم باهام خوب شه فایده نداره خیلی خشک رفتار میکنن بنظرتون چیکار کنم؟ چند روزه منم باهاشون خشک شدم با اینکه ازشون بدم میاد بابت کارایی که باهامون کردن اما بازم بخاطر شوهرم کوتاه اومدم ولی دیگه نمیتونم هرکار میکنم به چشمشون نمیاد 

مادرشوهرم مریضه میام خونشون انقد بهشون میرسم بعد چند روز که میبینم باهام خشک رفتار میکنن اوایل ازدواج پدرشوهرم خیلی خوب بود باهام ولی الان حتی دیگه به اسمم هم صدام نمیزنه اصلا حرف نمیزنه واقعا نمیدونم باهاشون چطور رفتار کنم؟  

عين خودشون برخورد كن

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار درست رو انجام بده ولی فقط برای رضایت خدا یا آرامش خودت. 

برات مهم نباشن. 

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂

یه بار پدرشوهرم بیرونمون کرد یه بار غیرمستقیم به من توهین کرد یه بار  مادر مادرشوهرم به من تهمت زد ولی همه ش سکوت کردم شوهرم توقع داره چون بزرگترن من همه ش باید کوتاه بیام و ناراحت نشم 

بهشون اجازه میده تو زندگیمون دخالت کنن مثلا بهش میگه چرا زنت انقد میره خونه مامانش، پس همون اول همونجا میموند زنت نمیشد 

یا مثلا ظهر میام خونشون ظرفاشونو بشورم میگه آروم بشور پدر و مادرم خوابن جای دست درد نکنه 

من اضن نمیفهمم این رفتارای خانواده شوهر رو

و اما...  ....  نیمه شبی من خواهم رفت.... ..!!!! از دنیایی ک مال من نیست!!!!!  از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند.....!!!!!!‼ 
متاسفانه کاری از دست ادم برنمیاد گلی جان 

جز اینکه توهم خودتو جرواجر نکنی براشون و انقد توقعشون رو بالانبری ازاولم اشتباهت همین بود

من خودم بااینکه مادرشوهر و پدر شوهر ماااااه و خوبی دارم خیلی قاطی نمیشم هی هرروز پا نمیشم برم بالا یا زنگ بهشون بزنم برا خودم تکلیف درست نمیکنم

هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍
یه بار پدرشوهرم بیرونمون کرد یه بار غیرمستقیم به من توهین کرد یه بار  مادر مادرشوهرم به من تهمت ...

چه پر رو 

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂