2777
2789
عنوان

دیگه خیلی درمونده شدم 😭😭😭😭

216 بازدید | 18 پست

بچه ها چند ماه پیش دوستم ک مقل  خواهرمه باهام قهر کرده مقصرم منم.خیلی رفتم منت کشی خیلی رفتم سمتش ولی اصلا نمیخاد منو ببخشه.شما بگین چکار کنم.

جدیدا باهاش حرف میزنم جواب میده ولی خیلی سرررررد....بی محلی میکنه.من ۵ ماهه ک دارم ازش معذرت خواهی میکنم ولی خیلی لجبازه.دوست چندین سالمه نمیخام از دستش بدم.توروخدا بگین در جواب بی محلیاش چکار کنم؟ اینم بگم ک یه دو به هم زن رابطمونو خراب کرد و حرف از اون واسه من آورد و منم نفهمیدم چی شد ک کار خرابی کردم

آنیتا عشق مامانی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اگه واقعا نمیخاد دیگه با هم باشین بیخیالش شو...

اگه اونم اینقدر دوست داشت و دلش میخواست با تو باشه به هر حال گذشت میکرد و مثل سابق میشد...

اگه نمیخاد دیگه ولش کن.بعد از چند ماه عذرخواهی و... هنوز کوتاه نیومده. اینجور آدما دوست واقعی نیستن...

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400

خودتو الکی داغون نکن

شما ی اشتباهی کردی بعدشم کلی عذرخواهی نخواسته

خودتو الکی اذیت نکن رها کن

شاید خورش پشیمون شد

👩‍⚕️وزن شروع:۶۸😶... هدف اول:۶۶🔒☺... هدف دوم:۶۲🔒😍... هدف سوم:۵۸🔒🤩...💃 من میتونم🏃‍♀️💪

دیگه دورش نگیر... یه مدت که نرفتی سراغش بالاخره یا دلش هواتو میکنه میاد سراغت و یا هم کلا کات میکنه...

کاش درصد کینه ای بودن رو کاهش بده

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400
قبلا مثل مادر واسم دلسوز بود الان اونقد سرد و بی تفاوته ک دلم آتیش میگیره

حيفه ادم اين دوستارو از دست بده چون ازتون توقع بالايي داشته حتما خيلى دلش شكسته  شما سعى كن هميشه رابطتون رو گرم نگه دارى بلاخره اونم دلش كه از سنگ نيست يه روز اتفاق بدى كه بينتون افتاده براش كمرنگ ميشه 

ولى بنظرم همون بار اول بسه براى معذرت خواهى ديگه حرفشو نزنيد بهتره بجاش محبت كنيد

ببین اگه واقعا نمیخاد دیگه با هم باشین بیخیالش شو... اگه اونم اینقدر دوست داشت و دلش میخواست با تو ...

یه هفته خوب شد بعدش دوباره سرد شد گفت نمیتونم مثل سابق باشم.خیلی داغون شدم

آنیتا عشق مامانی
حيفه ادم اين دوستارو از دست بده چون ازتون توقع بالايي داشته حتما خيلى دلش شكسته  شما سعى كن همي ...

میرم سمتش بی محلی میکنه دلم میشکنه نمیرم هم اصلا واسش مهم نیس نمیدونم چکار کنم

آنیتا عشق مامانی

عزیزم تورو بخدا خودتو الکی اذیت نکن

تو وظیفتو انجام دادی

ببیم بهش حس خوب بفرست

هی تصور کن آشتی کردید رفتید بیرون (با حس خوب)

انگار که هیچی نشده یادت نیار چی شده فقط تصور کن باهام خوبید خوشید و بگو خدایا شکرت که آشتی کردیم انگار اتفاق افتاده

👩‍⚕️وزن شروع:۶۸😶... هدف اول:۶۶🔒☺... هدف دوم:۶۲🔒😍... هدف سوم:۵۸🔒🤩...💃 من میتونم🏃‍♀️💪
تصور کنم یعنی؟ 

آره تصور کن ولی با حس خوب مث اینک میخوای یکیو سوپرایز کنی چجوری قبلش ذوق داری اونجوری حستو خوب کن

تصور کنم یعنی؟ 

به خوبیاش فکر کن درباره خوبیاش حرف بزن 

سعی ۲۰ دقیقه از خوبیاش حرف بزنی و بهشون فکر کنی جواب میده