2777
2789
عنوان

خواب نوزاد

267 بازدید | 7 پست
اگه بچه کل شبو بخوابه باید بیدارش کنم برای شیر ؟
اگه نه قند خونش پایین نمیاد
http://www.niniaxs.ir/index.php/1ta3/1545-2015-02-12-21-31-19گل پسر من فرشته بی بال عاشق عشق دادنشم
نه عزیزم اصلا بیدارش نکن مطمئن باش یه فوق تخصص کودک صحبت کردم گفت سیستم بدن نوزاد طوریه که به محضه گرسنگی از خواب بیدار میشه و به هیچ عنوان برای شیر از خواب بیدارش نکنید جوجویه من همین طوری بود اتفاقا قدو وزنش هم عالیه
مطمئن باش دیگه از کسی هم نپرس چون هرکی یه چیز میگه تو رو به اشتباه میندازه
ممنون میشم اگه برا شفای خواهرم دعا کنید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه وزنش خوبه که اصلا بگذار بخوابه پسر منم اینطوری بود البته وزنش کم بود نه قندش پایین می افتاد نه هیچی 2ماهش بود
اینقدر همه گفتن....بی خودی عادتش دادم بعدش مکافاتی داشتم
اگه وزنش خوبه به حرف این بهداشتی ها گوش نده بگذار بخوابه
من دخملمو بیدار نمیکردم الان خوابه شبش هم خوبه وزن و قدش هم خوبه خیلی هم آرومه
ولی برادر زادم گوش نداد الان نینیش 6 ماهشه کله شبو بیدار میشهو گریه میکنه این در صورتی بود که قلا مثه دخمله من بود الان هم کلی پشیمونه
ممنون میشم اگه برا شفای خواهرم دعا کنید
سلام
بستگی به وزنش داره اگر وزنش کم بوده یا پایین هست بهتره بیدارش بکنی وشیربدی

البته من پسرم بااینکه وزنش عالی بودش واینا خودش شبا یک الی دوبار نق می زد ومیخوابید ولی خودم بغلش می کردم بهش شیرمیدادم اونم بدون اینکه بیداربشه شیرش را میخوردوخوابش را می کرد ودردسری هم نداشتم با این موضوع
آمده ایم تا زندگی کنیم که قیمتی پیدا کنیم، نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم.