2777
2789
عنوان

روزای بد زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 43 پست
خیلی حس بدیه😔 بعدش چیکار کردین؟ من باردارم واقعا تحملش ندارم😭

ما ک تازه ازدواج کردیم5سال پیش مغازه هی کم میورد ولی شوهرم هی جمعش میکرد تا پارسال دیدیم واقعا بی فایدست کلی بدهی بالااورد و جمعش کرد اگ ازاول جمع میکردیم انقد سختی نمیکشیدیم. الان داریم قرض میدیم هی. خیلی سخته. مغازه چی دارید؟

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی حس بدیه😔 بعدش چیکار کردین؟ من باردارم واقعا تحملش ندارم😭

بهتره بیخیالش شی. من الان چندساله تو این اوضاع گیر افتادم. با دوتا بچه واقعا سختمه.  انشاءلله خدا کمکمون کنه. من که کلا زدم به فاز بیخیالی. این زندگی یا درست میشه یا درستم نشه تموم میشه!

میشه برای حاجت دل من یه صلوات بفرستین منم به آرزوم برسم😢.
فروش مصالح ساختمانیه☹️

مصالح ساختمانی که افتضاح شده .ما بابات طلبمون طرف مال معرفی کرده به دادگاه اونم سنگ ساختمانی برای خرید ، مزایده هیچکس نیومد با اینکه قیمت مناسب بود.گندش بزنن.مصالح افتضاحه اوضاعش.

عزیزززرم انشاالله دیگه هیچوقت تجربش نکنی

ما که ورشکست شدیم و یکسالی داغون بودیم روز تولد پسرم سوهرم یه کار خوب پیدا کرد تازه بعد سه سال داریم اوکی میشیم

هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی
مصالح ساختمانی و کاشی

اینا هروقت اراده کنی میتونی بفروشی. ماخیلی بدهکاریم😢😢😢😢

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد
ما که ورشکست شدیم و یکسالی داغون بودیم روز تولد پسرم سوهرم یه کار خوب پیدا کرد تازه بعد سه سال داریم ...

چقد بدهی داشتید؟