negaaarr مدیر عضویت: 1397/09/22 تعداد پست: 1120 عنوان اگه دستِ خودتون بود.....؟؟؟؟!!! | مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 64 پست اگه دستِ خودتون بود دوست داشتین تا چندسالگی عمرکنین و چرااااا؟؟؟ 1397/10/10 | 14:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
negaaarr مدیر استارتر عضویت: 1397/09/22 تعداد پست: 1120 ❤️ ❤️ شوهرم نمیزاره اصلا بیرون برم تنهایی اصلا تا حرفی بزنم کتک...... دیگه باید لال شم سو است ... واقعا ناراحت شدم برات ...شماهم یه وقت تهدید نکن به رفتن که اونم یاد بگیره بگه ...ای کاش میتونستم کمکت کنم ...یه مهارتی چیزی کارِ خانوگی نمیتونی انجام بدی؟؟ بچه داری؟
دختربد عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 1960 واقعا ناراحت شدم برات ...شماهم یه وقت تهدید نکن به رفتن که اونم یاد بگیره بگه ...ای کاش میتونستم کمک ... عزیزمی آره یه بچه دارم هیچی بلد نیستم چون هی تو خونه بودم در و هم قفل میکنه 🍃🌸 God is never late
negaaarr مدیر استارتر عضویت: 1397/09/22 تعداد پست: 1120 عزیزمی آره یه بچه دارم هیچی بلد نیستم چون هی تو خونه بودم در و هم قفل میکنه قربونت ...چ بد..فامیل و آشنا چی ندارین بری پیش اونا؟؟؟ باز خوبه حداقل گوشی رو منع نکرده
دختربد عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 1960 قربونت ...چ بد..فامیل و آشنا چی ندارین بری پیش اونا؟؟؟ باز خوبه حداقل گوشی رو منع نکرده فامیل.... دایی خاله عمه هیچ کی حتی حالمو هم نمیپرسنآره گوشیه خوبه بیشتر به خاطر پسرم گوشی رو منع نکرده آخه بیشتر دست اونه 😟 خیلی وقته میخام خودکشی کنم ولی از خدا میترسم ببخش عزیزم سرتو درد آوردم ❤️ ❤️ ❤️ 🍃🌸 God is never late
negaaarr مدیر استارتر عضویت: 1397/09/22 تعداد پست: 1120 فامیل.... دایی خاله عمه هیچ کی حتی حالمو هم نمیپرسن آره گوشیه خوبه بیشتر به خاطر پسرم گوشی رو منع ن ... ای کاش میشد ازشون کمک بخوای ...نه عزیزم این چه حرفیه ...دوست داشتی درخواست دوستیو قبول کن هروقت خواستی حرف بزنی میشنوم حرفاتو ...پسرگلت چندوقتشه؟؟