2777
2789
عنوان

دیشب اینقد گریه کردم چشام میسوزه😢

639 بازدید | 50 پست

پسرم هفت ماهشه اصلا دوستم نداره. داره دندون درمیاره دیروز اینقد گریه کردکه منم گریه ام گرفت .وسط گریه و زاریش تا گریه منو دید غش غش میخندید.دلم شکست😭کلا اصلا منو دوست نداره همش باباشومیبینه میخنده.چیکارکنم من؟؟؟؟

😂😂ببخش خندم گرفت..توروخدا این چه فکریه میکنی اخه

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم اضافه کنم که از اول سینمو نخورد.مادرشوهرم مسخره میکرد میگفت نمیپسنده😏شیرخشکیه برا همین اصلا بهم وابسته نیست.موقعایی که تو مهمونی گریه میکنه بعل من اروم نمیشه باید بره بغل باباش تا آروم شه. آبرومو برده

گیری هست شمام به بچه های کوچولو موچولوتون ندین یکی میگه سه ماهه غریبگی میکنه یکی میگه منو دوست نداره باباشو دوست داره

هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍

يپسرمنم دقيقا همينجوري بود باوركن پوشكم نميزاشت عوض كنم فقط باباش اجازه داشت ياغذا بدم ياهركارديگه اي الان ٢و٨ماهشه انقدر دوستم داره هي مياد بوسم ميكنه يك ماهي هست اينجوري شده ولي دركت ميكنم واقعا ادم دلش ميشكنه

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️