2777
2789
عنوان

برای ضدعفونی کردن خونه کسی میدونه چکار باید بکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 29 پست

من به چشم زخم اعتقاد دارم....سوره جن رو به آب بخون ۴ گوشه خونه بریز...سوره ناس و فلق و ان یکاد هم زیاد بخون..‌ یه چیزی هم قربونی کن خون ریخته شه

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود
سکته که نه اونو از داغ دلم گفتم. عفونت گوش و گلو. دختر کوچیکم دستگاه گوارشش. بخدا خسته شدم از وقتی ا ...

بعضی خونه ها میگن نیومد داره خیلی

جایی که قانون به پایان رسد، ظلم آغاز می شود... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سکته که نه اونو از داغ دلم گفتم. عفونت گوش و گلو. دختر کوچیکم دستگاه گوارشش. بخدا خسته شدم از وقتی ا ...

خونه خریدید احیانا چششم حوردید خانومی.ی خون برییییز حتما.شده فقط یه خروس.خونشو بمالید توکوچه ب دیوارتون.

سکته و اینا مگه ربطی ب خونه داره؟چرا خدا بد نده؟؟  ببین بذار قران تو خونت خونده بشه.نمیدونم ی ...

ممنون عزیزم سکته رد کردم کل سمت چپ بدنم سر بود مخصوصا صورتم که کج شده بود با کلی فزیوتراپی و دارو خوب شدم میدونم سکته ربط نداره ولی انقدر حرصم گرفته همش دکتریم اتفاقا هفته دیگه سفره حضرت ابوالفضل دارم شماهم بفرمایید

عریزم پس چشمتون کردن. تا میتونی صدقه بده. چهار قل هم زیاد بخون. اینطور شما میگی فقط چشم حسرت مردم دنبالتونه

میشه برای حاجت دل من یه صلوات بفرستین منم به آرزوم برسم😢.

سلام ...۱-پنجره هاتو برای یک ساعت باز بزار...۲-دستگیره یخچال .کلید برق.و....رو با سرکه ی سفید اسپری کن و دستمال بکش.۳- سطل آشغال رو هم بشور.۴-داخل حمام دستشویی رو هم بشور ۵ -داخل خونه سیر و پیاز بزار

خب گوش که شاید بخاطر سرما خوردگی یا چیز الوده کرده باشه تو گوشش

دستگاه گوارشم حتما سبزی و میوه و کاهو رو کامل کامل بشور از غذای بیرونم کم استفاده کنیدو مطمین یاشید رستورانش تمیزه

ایشاا... بهتر میشن

من مامانم هر کس بیمار میشه خونمون اسفند دود میکنه و پیاز میزاره و هر دو ساعت در و باز میزاره هوا عوض بشه

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
ممنون عزیزم سکته رد کردم کل سمت چپ بدنم سر بود مخصوصا صورتم که کج شده بود با کلی فزیوتراپی و دارو خو ...

عزیزم خدا کمکت کنه .خوب کاری کردی سفره انداختی.ممنون.التماس دعا .قبل از اینکه مهمونات بیان خروس ک گفتم قربونی کن.بعضیا حسودن بعضیام واقعا دست خودشون نیست چش شورن من اینو باور دارما

عریزم پس چشمتون کردن. تا میتونی صدقه بده. چهار قل هم زیاد بخون. اینطور شما میگی فقط چشم حسرت مردم دن ...

ای بابا بخدا اگه بدونین چطوری خونه خریدیم مردم فقط ظاهرو میبینن نمیدونم بخدا همش صدقه میدم اسپند دود میکنم چهار قل زدم تو خونه ولی نمیدونم چرا اینطوری مبشه

عزیزم خدا کمکت کنه .خوب کاری کردی سفره انداختی.ممنون.التماس دعا .قبل از اینکه مهمونات بیان خروس ک گف ...

ممنون عزیزم. قربونی دادم ولی چشم حتما. دست گلت درد نکنه 

خب گوش که شاید بخاطر سرما خوردگی یا چیز الوده کرده باشه تو گوشش دستگاه گوارشم حتما سبزی و میوه و کا ...

دختر کوچیکم 6 ماهش بود اسهال شد ولی بزرگه 5 سالشه دو روز رفت خونه مادرشوهرم اینطوری شد زنگ زدن مریضه

دختر کوچیکم 6 ماهش بود اسهال شد ولی بزرگه 5 سالشه دو روز رفت خونه مادرشوهرم اینطوری شد زنگ زدن مریضه

من یکی از بچه های فامیل 3 سال داشت که بدنش بیرون ریخت و صورتش پر زخم شد یه شبه 

رفتن دکتر گفتن عفونت خونش بالاست و. 3 روز تو اتاق ایزوله بود

با این که هفته قبلش چون سرماخورده بود رفته بودن پیش متخصص ولی مشکلی نداشته

مادرشم به شدت مواظبش بود اما اخرشم کسی نفهمید چرا عفونت گرفته

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨