2777
2789
عنوان

دچار چندگانگی شدم!

123 بازدید | 15 پست

خانما، من یه ذرهههه سیاست بلد نیستم بیاین کمکم: در برابر کسی که فامیل شوهرته و شوهرتم باهاش قطع ارتباطه، تاحالا بخودت بدی نکرده اما پشت شوهرت به مادرت دروغ و بد گفته، سیاستمداره، چطور باید رفتار کرد؟ اینم بگم که ادامه رابطه باهاش ممکنه منجر به مشکلات درآینده بشه و ممکنم هست نشه. اینم بگم که فامیل نزدیک شوهرمه و شوهرم یکساله هیچ ارتباطی نداره، اگر ایشون زنگ بزنه جواب میده مودبانه حرف میزنه اما خودش نه و قصد داره همینم که هستو کلا کات کنه و بلاک کنه بره. اینم بگم تنها همین یه فامیلو داره شوهرم و اونم اکثرا پشت شوهرمو خالی میکنه. بقیه پشت من و همسرم به ایشون زیاد بد گفتن و ایشونم کاملا باور کرده، حتی گاهی بین پیامهاشون تیکه کنایه به منم میندازه   

1) سرد رفتار کنم و خودمو بگیرم؟  2) سیاست داشته باشم و خوش سرزبون باشم اما خودم پیش قدم نشم مثل شوهرم؟ 3) کلا جواب ندم؟ من خودم دلم میخواد به شوهرم کمک کنم و نذارم پای ایشون باز به زندگیمون باز شه. به نظرتون چکار کنم؟  

روح من دیوانه ی پرواز بود... (فریدون مشیری) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که میگم.کلا حذفش کن 

اما به روی شوهرت نیار 

منت نذار سرش اصلا 

هی هم جلوش نشون بده خییییلی خوشبختی😍

چه کسی هست؟ 

کسی که بد همسرتو به خانوادت میگه باید حذف بشه چون ممکنه تاثیر منفی داشتع باشه 

خودتم بهش تیکه بنداز گاهی😒😒

💚💜You and me together, nothing is better

مث شوهرت باش... گاهی اوقات مردا بیشتر از بقیه مصلحت رو تشخیص میدن..

مخصوصا اینکه فامیل خودشم هست .. بهتر از تو میشناستش.

و اینکه چه بهتر که از فامیل شوهر دوری کنی.. حالا که شوهرت دوری کرده که دیگه چه بهتر..اصلا هم برات مهم نباشه راجع به شما چه فکرایی میکنه..بزار بکنه...به نظرم همونجور که خودت گفتی ادامه دادن ممکنه منجر به مشکلاتی بشه.

پس همون بهتر که قطع رابطه باشه فدات شم.

من که میگم.کلا حذفش کن  اما به روی شوهرت نیار  منت نذار سرش اصلا  هی هم جلوش نشون ...

مرسی عزیزدل مهربونم، دایی شوهرمه نمیدونم درموردش تو خصوصی بهت گفتم یا نه... 

مث شوهرت باش... گاهی اوقات مردا بیشتر از بقیه مصلحت رو تشخیص میدن.. مخصوصا اینکه فامیل خودشم هست .. ...

چقدر شما عاقلی واقعا تحسینتون میکنم، کاش منم سرسوزنی درایت شما رو داشته باشم. مرسی از بینشی که یادم دادی مهربوووون

فک نکنم گفته باشی  چرا اخه؟  واقعا هدفش چیه؟

اون بنده خدا تقصیری نداره، دایی کوچیکه پشت شوهرم گفته اونم باور کرده. دایی کوچیکه هم تحت تاثیر مظلوم نمایی خواهرش اینجور کرد 

اون بنده خدا تقصیری نداره، دایی کوچیکه پشت شوهرم گفته اونم باور کرده. دایی کوچیکه هم تحت تاثیر مظلوم ...

ولا دایی و ول کن اصلا باهاشون زیادارتباط نگیر مثه شوهرت 

مخصوصا حالا که مادرشوهرت فوت کرده نباید تسبت بهشون نگران باشی 

💚💜You and me together, nothing is better