2777
2789

سلام. کیا از این تستای بارداری خانگی ک تو نت گفته امتحان کردن ؟درست بوده یا نه ؟

خدایا نینیامو سالم و صالح ب این دنیا بیار... لطفا ی صلوات برای سلامتی نینیام بفرستید ممنون❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مث چی مثلا؟

وایتکس .. نمک .. جوش شیرین .. صابون .. خمیر دندون 

خدایا نینیامو سالم و صالح ب این دنیا بیار... لطفا ی صلوات برای سلامتی نینیام بفرستید ممنون❤

من از موقع اقدام کلا پریودم ب هم ریخته. قبلش همیشه 28 روزه بود. الان ی ماه 30 ی ماه 28 ی ماه 35 ی ماه 32 ی ماه 27 .. 

الان نمی دونم تست بزنم یا منتظر باشم. انتظار هم ک سخته .. امروز روز 30 سیکلمه.. 

چند روز پری عقب انداختی؟؟؟

دو روز. فعلا ک.  اصلا هم علامتی ندارم ک پریود بشم یا باردار باشم. 

من سركه رو امتحان كردم رنگش هيچ تغييري نكرد ولي تا بي بي چك گذاشتم سريع دوتا خط پرررررنگ ر ...

چ علائمی داشتی؟