2777
2789
عنوان

کیا قشم زندگی می کنند؟

9374 بازدید | 24 پست
سلام. من و خانواده قراره بیایم قشم. اگر امکان دارد جاهای دیدنی و بازارهای معروف قشم رو بهم معرفی کنید با آدرس. درضمن راهنمایی کنید که اگه خواستیم خرید کنیم کجاها می شه ارزون خرید کرد؟ البته جنس خوب باشه و اینکه چه چیزهایی قشم خیلی ارزونه؟
خدایا این همه استخوان داشتم چرا دلم را شکستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  
سلام به خانوم های عزیز کسی از قیمت مسافرخانه یا هتل های قشم خبر داره؟ کمی اطلاعات از بازارهای کیش( قیمت مناسب)همینطور هتلها و مسافر خانه های کیش میخوام مرسی از لطفتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان من شیرازیم ولی عاشق آرامش و زیبایی قشمم اولین بار برای خرید رفتم
ولی حالا فقط برای استراحت خیلی دوس داشتنی بهتون پیشنهاد می کنم حتما برین سیمین پلاژ و غار خربس
جزیره لاک پشتها که نزدیک فروردین برای تخم گذاری به ساحل میان
هنگام و دلفینها رو از یاد نبرین
جاهای زیادی وجود داره و هم چنین ساحل های بکر و قشنگشو از یاد نبرین
اسفند و فروردین خیلی شلوغه
دوستان سلام .
عزیزان ما هم تصمیم گرفتیم واسه نوروز بریم قشم البته بدون تور.میشه بگید از کجا میشه از بومیهای اونجا خونه تهیه کرد؟؟؟جای خاصی هستن؟؟؟بنگاه و املاک دارن؟؟؟؟اصلا فکر میکنید خونه گیرمون بیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توروخدا جواب بدین اگه میدونید!!!!!!!ممنون از همگی.
سلام دوستم ، منو خانواده ام واسه عید به خواست خدا شاید بیایم قشم میشه کمکم کنی جاهای دیدنیش کجاها هست ؟ بازارهایی که لباس خوب با قیمت خوب دارن چه جاهایی هست ؟ کجا خونه بگیریم بهتره هم از لحاظ جا هم قیمت .