2777
2789

ما دعوامون سر عزوسیه الان 

پای مامان بابا و داداش منم اومده وسط و گننند زده ب همه چی

ما قرار داشتیم تالارو نصف نصف بدیم پول 

مهمون ما بیشتر بود 

اون گف من فلان قد میدم بیشتر نمیدممم

تا دیشب ک بابام گف منم بیشتر نمیدم

رفت کنسل کرد تالارو

بابامم خیلی عصبی شد 

خالا میگه من فقططط مهمون خودمو شام میدم 

خسته شدم 

خوب نصف نصف کنید ما یه اشناهمون طرف عروس شام خودشونا داد طرف داماد طرف خودشونا با یک تالار

خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا میکنم این رسم الکی و وه باید عروسی گرفت از مد بیوفته. خیلی همین اول راه بخاطرعبخاطرجنگ اعصاب دارن.

همین اوله زندگی باید پول یه ماشین. رو بدن عروسی بگیرین . 

خدا کمک کنه همه رو

مشکل دختردایی منم همین بود بااینکه پسره وضع مالیش عالی بود

ولی حق داره هرکی باید پول مهمونهای خودشو بده

شوهر دخترپایی منم الان چندسال با خونواده زنش قهره

دایی و زندایی من خیلی زرنگ بازی درآوردن سر پسره اما پسره  و مادرش سر دختردایی بیچاره من خالی کردم عقده هاشونو 

🧚‍♀️
مشکل دختردایی منم همین بود بااینکه پسره وضع مالیش عالی بود ولی حق داره هرکی باید پول مهمونهای خودشو ...

اخه ببین ما نامزدی ب مهموناشون شام دادیم

الان بابام میگ باید شام بده 

عزیزم ما تو‌خانواده هم ایتجوری داشتیم اما به نظرم از دست تنگ بودن داماد و لطف پدر زنه نه که داماد پرو باشه و طلبکار .ولی اونا اینجوری کردن که کادو فامیلای عروس جدا فامیلای داماد جدا .پس پدر زن چیزی از دست نداد و از مراسم جمع کرد.

این چیزا شاید توی اطرافم کلا ۲ بار دیدم اونم واسه این بوده ک۶ داماد دستش تنگ بوده .داماد زن میگیره میبره پدر عروس چرا باید سور بده .فقط حنابتدون گردنشه که اونم دلبخواهه

ادمی ک حاضر نیس برا زنش پونصد تومن بیشتر خرج کنه ارزش زندگی کردن داره ؟؟؟؟

نه نداره ولش کن اونی که داره عروسیرو از بینت در میاره چه انتظاری ازش داری 

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍

من ک ب نامزدم گفتم و قطعی شده عروسی نگیریم، ی مهمونی خیلی کوچیک خانوادگی..اتلیه عکس آرایشگاه برم ک یادگاری بمونه، با ی مسافرت توووووپ

هیچ کدوم از این دردسرا رو نداره، اعصابمم راحته ب مفت خورهم غذا نمیدم ک بگن غذاش نمک نداشت نوشابش گاز نداشت

عزیزم ما تو‌خانواده هم ایتجوری داشتیم اما به نظرم از دست تنگ بودن داماد و لطف پدر زنه نه که داماد پر ...

شوهر من پررو و طلبکاره

منم دیگه توان ندارم

این چند روز انقققد توهین کرده ب بابام ک از چشمم افتاده