2777
2789
عنوان

پسرم چشماشو فشار میده

| مشاهده متن کامل بحث + 5334 بازدید | 55 پست
پسر من کانلا خوب در حال بازی یهو چشاشو بهم فشار میده و میترسه و میشینه یا اگه من کنارش باشم محکم منو ...

چییزایی که میگید با پسر من فرق داره پسر شما چند سالشه حرف زدن و این چیزاش خوبه کم توجهی پر تحرکی نداره؟

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
چییزایی که میگید با پسر من فرق داره پسر شما چند سالشه حرف زدن و این چیزاش خوبه کم توجهی پر تحرکی ندا ...

دوسالشه حرف زدن در حد مامان بابا و اب  بعضی از کلماته نه اصلا پرتحرکی نداره یعنی معمولیه بچه شیطونی نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوسالشه حرف زدن در حد مامان بابا و اب  بعضی از کلماته نه اصلا پرتحرکی نداره یعنی معمولیه بچه شی ...

چشماشو  که میگی برا پسر شما حالت ترسه برا پسرمن تحریک حسی بود ولی حرف زدنش یه ذره کمه برا دو سال این حالتو نداره که از نور بدش بیاد یا به چراغای چشمک زن یا اسباب بازیای چراغ دار نگاه کنه؟ بعد حرفاتونو متوجه میشه دستورات ساده رو انجام میده؟

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
سلام عزیزم پسرم به چشاش فشار میداد الان خوبه سالمه انشاللله دخترم از سه ماهگی اینجوره نگرانم 😓

سلام عزیزم 

بچه من به خاطر اختلال یکپارچی حسی این حرکتو انجام میداد

خب درکنار نگفت بخاطر چیه دکتر چی بردی

بچه من تو هجده ماهگی  متوجه شدید به اسمش واکنش نشون نمیده بردیم روانپزشک کودک اونجا فهمیدیم مشکل اختلال یکپارچگی حسی داره

خب درکنار نگفت بخاطر چیه دکتر چی بردی

بچه من حس جویی بینایی داشت به چراغا خیره میشد این چشم فشار دادنش میتونست به حس عمقی هم ربط داشته باشه نمیدونم از کدوم بود

۰۹۱۷۷۴۹۵۶۷۲این شمارمه توروخدا میشه تلفنی حرف بزنیم نگرانم بخدا

همینجا بپرس جواب میدم عزیزم خیلی اهل تلفنی حرف زدن و اینا نیستم

آره دقیقا نت همینجوریه یه بار هم دکتر بهم گفت نتو ولش کن

نزار زیاد تلویزیون و گوشی ببینه 

نگاه کن لخته خواب تو چشمش نمونده باشه پسر من لخته خواب تو چشمش مونده بود بردم چشم پزشک در آورد 

متخصص اطفال هم ببر 

گوشی و تلویزیون هم باعث میشه دیر حرف بزنه هم به چشم آسیب میزنه

نزار زیاد تلویزیون و گوشی ببینه نگاه کن لخته خواب تو چشمش نمونده باشه پسر من لخته خواب تو چشمش مونده ...

تاپیک مال سال ۹۷عزیزم یه پست که میزاریم میره تو به روزشده ها